Kuzey Marmara Otoyolu'nda Katliam Gibi Kaza

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Katliam Gibi Kaza

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı. Katliam gibi kazada araçlarından inen yolculara 3 otobüs çarptı.

Güne canımızı acıtan bir son dakika haberi ile başladık. Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz: İlk tespitlere göre hayatını kaybedenlerin önemli bir kısmı araçtan inen yolculara 3. otobüsün çarpması şeklinde olmuş.

3 otobüs bir TIR'ın da karıştığı kazadanın yaşandığı bölgede yoğun sis olduğu ve görüş mesafesinin çok düşük olduğu görüldü.

Onlarca yaralı nedeniyle bölgeye çevre illerden de ambulanslar gönderiliyor. Karayolu İstanbul yönüne doğru trafige kapatıldı.

Alınan bilgiye göre, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaptığı açıklamada, kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 59 kişinin yaralandığını bildirdi.

Yaşar Karadeniz kazanın bir otomobilin TIR'a çarpmasıyla başladığının tahmin edildiğini, diğer araçların da çarpmasıyla kazanın zincirlemeye dönüştüğünü belirtti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.