Scania, satış sonrası hizmetlerde fark yaratıyor

Scania, satış sonrası hizmetlerde fark yaratıyor

Scania, Motor ve Yakıt Sistemi Kampanyası ile müşterilerinin araçlarının performansını yükseltirken, işletme maliyetlerini de en aza indiriyor. Scania,...

Scania, Motor ve Yakıt Sistemi Kampanyası ile müşterilerinin araçlarının performansını yükseltirken, işletme maliyetlerini de en aza indiriyor. Scania, daha uzun operasyonda kalma süresi ile müşteri karlılığının yüksek tutulmasını amaçlayan misyonu doğrultusunda, satış sonrası hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartıyor. Kullanıcılarının iş devamlılığının sağlanması amacıyla hizmet veren ?Scania Asistans? servisi 7 gün 24 saat ücretsiz yol yardım desteği sağlıyor.

?SCANİA ASİSTANS HİZMETİ?

4447244 (444SC44) 7/24 Scania Müşteri Danışma Hattı vasıtasıyla Scania müşterilerine yurtiçinde ve yurtdışında ücretsiz yol yardım hizmeti desteği sağlanıyor. Hizmet kapsamında Scania müşterisinin bildirimini takiben çağrı merkezince en yakın konumdaki Scania Yetkili Servisi ile iletişime geçilerek uzman teknisyen ile araç şoförü görüştürülerek öncelikle sorunun araç şoförünce giderilmesini hedefleniyor. Sonuç alınamaması durumunda ise Scania Yol Yardım aracı ile bölgeye hızla ulaşılarak onarım yerinde  gerçekleştiriliyor. Çalışma sahasından ayrılması mümkün olmayan araçlar için ise Scania Yetkili Servisleri müşterilerinin araçlarının bakım-onarım hizmetlerini operasyon alanında gerçekleştirmekte ve böylelikle Scania kullanıcılarının iş devamlılığı sağlanmaktadır.

Çağrı merkezi ve Scania Yetkili Servisleri tarafından  talep edilen hizmetlerle ilgili tüm bilgilerin kayıt altına alınması, bakım-onarım işlemi ile ilgili planlamaların hızla oluşturulmasını sağlıyor. Yardım talebini takiben, gerekli her türlü ekipmana, yedek parça ve sarf malzemesine sahip tam donanımlı yol yardım aracı, hizmet talep edilen aracın çalışma lokasyonunda güvenli ve hızlı bir şekilde bakım-onarımı yerine getiriyor. Scania, başlattığı servis kampanyası ile müşterilerinin araçlarını ilk günkü performansına ulaştırmayı amaçlıyor. Yıl sonuna kadar geçerli olacak ?Motor ve Yakıt Sistemi Kampanyası? ile birlikte, Scania araçlarının ömürlerinin uzatılması, uzun vadede araç değerinin korunması, böylelikle araçların, kullanıcılarına daha çok kazanç sağlaması hedefleniyor.

MOTOR BAKIM KAMPANYASI İLE İLK GÜNKÜ PERFORMANS

Scania, satış sonrası hizmetlerdeki müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını ?Motor Bakım Kampanyası? ile güçlendiriyor. Türkiye geneline yayılmış tüm Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Servislerinde, 1 Ağustos-31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tam motor, yarım motor, silindir kapağı, besleme pompası, yakıt valfleri, enjektör değişimi yaptıracak Scania araç sahipleri, parça ve işçilikte yüzde 30 indirim imkanından yararlanacak. Model yılına bakılmaksızın tüm Scania araçlar için geçerli olacak kampanyada Scania?nın sürprizleri indirimle de sınırlı kalmayacak. Tam motor revizyonu yaptıran Scania araç sahiplerine orijinal Scania kol saati, yarım motor revizyonu yaptıranlara ise orijinal Scania mont hediye edilecek.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.