İstanbul Seyahat filosuna Mercedes-Benz takviyesi

İstanbul Seyahat filosuna Mercedes-Benz takviyesi

1940 yılında kurulan ve günümüzde taşımacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan İstanbul Seyahat, filosunu güçlendirmek için tercih...

1940 yılında kurulan ve günümüzde taşımacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan İstanbul Seyahat, filosunu güçlendirmek için tercih hakkını Mercedes-Benz’den yana kullandı. Takviye sonrası İstanbul Seyahat filosuna katılan 5 adet Tourismo 15, 1 adet Tourismo 16 ve 5 adet Travego 15 otobüsün teslimatının ardından; firmanın otobüs sayısı 131, filosundaki Mercedes-Benz marka otobüs sayısı da 111’e yükseldi.

Teslimatta hazır bulunan İstanbul Seyahat firma sahibi Selami Tırış, teslimatla birlikte iki firma arasındaki stratejik işbirliğinin taçlandığını ve her geçen gün güçlenen bu yol arkadaşlığından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.  Tırış, işbirliğinin her geçen gün güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu. Mercedes-Benz Türk Otobüs  Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım da senenin önemli teslimatlarından birini gerçekleştirdiklerini belirterek sektörün gelişmesi açısından iki firma arasındaki işbirliğinin önemli olduğunu dile getirdi.

Yeni hedef “engelli dostu” otobüsler

Teslimat sonrası açıklamalarına devem eden Selami Tırış, önemli yatırımlarda bulunduklarını ve bunun karşılığını mutlaka alacaklarını dile getirdi. Otobüs yolculuğunun insanların hayatındaki öneminin azalmayacağını düşündüğünü söyleyen Tırış, yakın zamanda engelli yolculara kullanım kolaylığa sağlayacak araçların da filolarına katılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Otobüs satışlarını ve piyasanın durumunu değerlendiren Burak Tarım, sektörün genel olarak ilkbahar aylarında yılın en hareketli zamanını yaşadığını ancak 2013 yılı içerisindeki ilk aylarda da büyük bir satış hareketliliğinin olduğunu söyledi. Bu hareketin tüm yıla yayılmasını umduğunu dile getiren Tarım, yine de şimdiden kesin satış rakamları belirtmenin zor olacağını belirtti. Arz-talep dengesi üzerinde hassas olduklarını belirten Tarım, 2013 yılına girdiklerinde ellerinde  2012 model hiçbir otobüsün kalmadığını ve hepsinin satışlarının gerçekleştiğini söyleyerek cümlelerini bitirdi.

LOJİPORT

 

[gallery ids="55774,55775,55776,55777"]

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.