Bayram, seyran değil Apple-Tesla görüştü

Bayram, seyran değil Apple-Tesla görüştü

Teknoloji devi Apple ile Amerikalı elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor. “The San Francisco Chronicle” gazetesinin,...

Teknoloji devi Apple ile Amerikalı elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

“The San Francisco Chronicle” gazetesinin, adını açıklamadığı kaynaklara dayandırdığı iddiaya göre Apple’ın şirket satın alma ve birleşmelerden sorumlu yetkilisi Adrian Perica, Tesla Motors’un CEO’su Elon Musk ile Kaliforniya’da bir toplantı düzenledi. Görüşmenin nedeni belirtilmezken, her iki şirketten de net bir açıklama yapılmadı.

Haberde iki önemli şirket arasındaki üst düzey görüşmenin Apple’ın Tesla ile yakında ilgilendiğini gösterdiği öne sürüldü. Teknoloji devi Apple’ın otomotiv işine girmek istediği konusunda ciddi teşebbüsü olduğu öne sürülürken, elektrikli otomobil üreticisi Tesla’yı satın alabileceği yönünde geçen yılın sonlarına doğru dedikodular çıkmıştı. Wall Street analistleri de Apple’ın yeni iş alanlarına girmesi gerektiği görüşünden yola çıkarak Apple-Tesla evliliğinin olabileceği spekülasyonlarında bulunuyorlardı. Söz konusu iddialar sonrasında böyle bir görüşme gerçekleşmesinin, spekülasyonlar sonrasında hayli dikkat çekici olduğu belirtiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.