Aktaş Holding İcra Kurulu’na yeni atama

Aktaş Holding İcra Kurulu’na yeni atama

Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 80’den fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça grubunda dünyanın en geniş ürün...

Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 80’den fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça grubunda dünyanın en geniş ürün gamına sahip şirketler grubu olan Aktaş Holding, küresel yönetim modeli çerçevesinde İcra Kurulu’na yeni bir ismi atadı.

Aktaş Holding bünyesinde Mali İşler Direktörlüğü görevini sürdüren Gülseren Keçimen, Aktaş Holding İcra Kurulu’na Mali İşlerden Sorumlu üye olarak dâhil oldu.

1976 Burgaz doğumlu olan Gülseren Keçimen birçok farklı şirkette mali işler anlamında sorumluluklar aldıktan sonra 2010 yılında Aktaş Holding bünyesine katıldı. Sırası ile Bütçe Planlama Takım Lideri, Mali İşler Yöneticisi gibi pozisyonlarda görev alan Gülseren Keçimen son olarak Aktaş Holding Mali İşler Direktörü olarak görev aldı.

Kurumsal Risk Yönetimi, Şirketlerde İç kontrol ve İç Denetim Fonksiyonu,  IFRS Raporlama Standartları, 6 Sigma, Finansal Tabloların Konsolidasyonu, Solo ve Konsolide Mali Raporlama, Stratejik Planlama ve Bütçeleme, Mali Tabloların Analizi, KPI ve BSC (Balance Score Card) Uygulamaları, Value Based Management ve Data Warehouse Projeleri Finans Key User gibi birçok farklı konuda uzmanlığı bulunan Gülseren Keçimen; 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi Sertifikası’na da sahip.

İktisat fakültesi mezunu olan Keçimen, İngilizce biliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.