20 Mayıs’tan sonra trafik rahatlayacak

20 Mayıs’tan sonra trafik rahatlayacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yol bakım çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşayan İstanbullara “20 Mayıs’tan sonra sıkıntı...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, yol bakım çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşayan İstanbullara “20 Mayıs’tan sonra sıkıntı yaşanmayacak” mesajı verdi.

20 Mayıs’a kadar yol bakım çalışmalarının Gebze Kavşağı ile İzmit Batı Kavşağı arasındaki bölümünün tamamlanması, bunun da trafiği rahatlatması bekleniyor. Bakan Elvan da, özel malzemeler kullanıldığı için bakım çalışmalarının sadece gece yapılamayacağını belirtirken, “24 saat çalışma yapılıyor. Yol kapatılmadan da bu çalışma yapılamazdı. Ama 20 Mayıs’tan sonra trafik rahatlayacak” dedi.

HIZLI TREN MAYIS SONUNA DOĞRU

Elvan, Ankara-İstanbul hızlı treninin mayıs sonuna doğru açılacağını yineledi. Hızlı tren bileti konusunda ise Elvan, “Vatandaşımızı mağdur etmeyecek bir fiyat olacak” ifadesini kullandı. Bir gazetecinin Youtube’a yasağına ilişkin sorusunu yanıtlayan Elvan, TİB’in katalog suçlar doğrultusunda erişimin engellenmesi kararı verdiğini hatırlattı. Elvan, “Mahkeme kararı henüz TİB’e ulaşmış değil. Bu arada tabi Youtube ile görüşmeler devam ediyor. Karar ulaştıktan sonra TİB gerekli değerlendirmeyi yapacaktır” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.