Lojistik sektöründeki kötü gidiş can aldı

Lojistik sektöründeki kötü gidiş can aldı

Piyasaya yaklaşık olarak 250 milyon lira borcu olduğu iddia edilen ünlü işadamı Hasan Akandere’nin geçtiğimiz aylarda villasına ve aracına haciz gelmişti. Bunun üzerine Akandere, eşi ve çocuklarıyla birlikte Almanya’ya yerleşmişti.

hasan-akandere2.jpg

Cemiyet Hayatının Tanınmış İsimlerinden Hasan Akandere canına kıydı.

Piyasaya 300 milyon lira borcu olduğunu söylenen İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simalarından Hasan Akandere, Almanya'daki evinde odasında tavana asılı bulundu.

PİYASAYA 300 MİLYON LİRA BORCU VARMIŞ

Grupaj Lojistik''in patronu Hasan Akandere''nin işleri geçtiğimiz ekim ayında bozulmuştu. Piyasaya 300 milyon lira borcu olduğunu söylenen Akandere''nin arabasına ve Çubuklu''daki 10 milyon dolarlık müthiş villasına icra geldi

KENDİNİ ASTI

Hasan Akandere, 6 ay önce eşi Azize Akandere, çocukları Berna, Melda ve Kaan''ı da alıp Almanya''ya yerleşti. Eşi kısa süre önce İstanbul''a geldi.

TAVANA ASILI HALDE BULUNDU

Geçtiğimiz perşembe akşamı Almanya''daki evinde intihar eden Hasan Akandere, odasında tavana asılı bulundu. Sosyete şoka girdi. Hasan Akandere''nin cenazesi pazartesi günü İstanbul''a getirilecek. Azize Akandere''yi dostları yalnız bırakmıyor.

HASAN AKANDERE KİMDİR?

Hasan Akandere, lojistik ve gümrükleme sektörünün köklü firmalarından Grupaj Lojistik’in sahibidir. Almanya’daki yerel kaynaklar cemiyet hayatının önemli isimlerinden olan Akandere’nin 18 Ocak 2018’de hayatını kaybettiğini duyururken ölüm nedeninin intihar sebepli olduğu açıklandı.

Grupaj Lojistik‘in web sitesindeyse firmanın tarihçesi şöyle anlatılıyor:

”Grupaj Servis,dünya ticaretinin globalleşmesiyle birlikte ithalatçı ve ihracatçı firmaların artan lojistik ihtiyaçlarını karşılamak, müşterilerin farklı gereksinimlerine optimum sürelerde, rekabet edebilir fiyatlar ile çözüm önerileri sunmak ve sektöründe alternatif taşıma modelleri geliştirmek amacıyla 1992 yılında kurulmuştur.

Kurulduğu yıldan günümü-ze kadar kara, deniz, hava ve demiryolu taşımacılığında uzmanlaşmış profesyonel kadrosu ile müşterilerine bir bütün olarak nakliye, gümrükleme, depolama, yurt içi / yurt dışı dağıtım, sigorta aracılık hizmetleri ve danış-manlık hizmetleri sunan firmamız, ağırlıklı olarak, kimya, makine aksam parça, metal-alüminyum, cam, gıda, boru, tekstil gibi sektörlerle çalışmaktadır.

STAR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum