DHL Express Fransa CEO'sunda yeni atama

DHL Express Fransa CEO'sunda yeni atama

DHL Express, Türkiye’de 14 yıldır Michel Akavi’nin liderliğinde sürdürdüğü başarılı faaliyetlerine Markus Reckling ile devam edecek. Michel Akavi,...

DHL Express Fransa CEO'sunda yeni atama

DHL Express, Türkiye’de 14 yıldır Michel Akavi’nin liderliğinde sürdürdüğü başarılı faaliyetlerine Markus Reckling ile devam edecek. Michel Akavi, DHL çatısı altında görevine, Haziran 2012’de üstlendiği, DHL Express Fransa CEO’su olarak devam edecek.

Profesyonel çalışma hayatına, Otto Versand Grup ve Tengelmann Grup gibi Almanya’nın önde gelen perakende grubu firmalarında başlayan Markus Reckling,  2000 yılında katıldığı Deutsche Post DHL’de, üst düzey yönetim seviyelerinde pek çok farklı sorumluluk aldı.

2008 yılından bu yana DP DHL Kurumsal Gelişmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Markus Reckling; global kurumsal strateji projeleri, stratejik planlama, birleşme ve satın almalar, kurumsal organizasyon ve pazar araştırmaları faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yaptı. Ana sorumluluk alanları arasında, BRIC-M gibi gelişmekte olan pazarların büyümesine yönelik stratejilerin geliştirilmesi yer alıyordu.

Londra Middlesex ve Almanya Reutlingen Üniversiteleri’nde İşletme bölümünü tamamlayan Markus Reckling, Londra The Chartered Institute of Marketing’den Pazarlama diplomasına sahip.

Kuzey Amerika, Kanada ve Avusturya bölgelerinde değişik görevlerde bulunan Markus Reckling, 1968 doğumlu ve 3 çocuk babasıdır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.