Avrupa’da satılık lojistik şirketleri

Avrupa’da satılık lojistik şirketleri

Avrupa’da 25 yıldır faaliyet gösteren 2 nakliye ve lojistik şirketi satılması amacıyla ilana çıktı. İki lojistik şirketine ait 14 adet çekici, treylerler ve Avrupa dozvolalarının mevcut olduğu bildirildi.

Slovakya ve Avusturya’da faaliyet gösteren iki lojistik şirketi satılıyor.

Viyana ve Tirol’de merkezleri bulunan ilk şirketin, 1997 yılında kurulduğu ve yüksek kredi notuyla faaliyet gösterdiği ifade edildi. Tirol eyaletinde 100 metrekarelik bir depoya da sahip olan lojistik şirketinin son 4 yılda 1.9 ile2.5 milyon Euro arasında bilanço geliri olduğu bildirildi. Şirketin Avrupa, Afrika ve Asya’da aktif Avrupa dozvolası bulunuyor.

Diğer firma da Slovakya'dan 

Slovakya'da kurulu firma ise, 2006 yılından bu yana bu ülkede faaliyet gösteriyor. Şirketin son 4 yılda 1.6  ile 2.2 milyon Euro cirosu ve pozitif bilanço geliri bulunuyor. Firmaya ait 12’si leasing borcu bitmiş ve 2 adet de, 48 ay leasing borcu kalan Midilli’si mevcut. Ayrıca 14 adet leasing borcu devam eden DAF Low Deck Super Space Cab 480 markalı Euro6 Midilli 40 tonluk çekiciye sahip olduğu açıklandı. Firmanın Avrupa ve Afrika’da aktif 20 adet Avrupa dozvolası bulunuyor. Şirkette, 5’i Türkiye’den gelen 18 TIR şoförü çalışıyor. Lojistik şirketinin gerektiği takdirde Türkiye’den yeni şoför getirme yetkisi olduğu kaydedildi.

DETAYLI BİLGİ VE BELGE İÇİN AV. MEHMET ALPEREN ERDİL 
[email protected] TEL: +90 542 722 3848

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum