ZIM ve MSC, Kuzey Avrupa Hattı'nı genişletiyor

ZIM ve MSC, Kuzey Avrupa Hattı'nı genişletiyor

İsrail merkezli Zim Integrated Shipping Services (ZIM) ve Mediterranean Shipping Company'nin (MSC) Akdeniz ve Kuzey Avrupa arasında hizmet veren Kuzey Avrupa Hattı'nın (NE1) faaliyet alanını genişletti.

İsrail merkezli Zim Integrated Shipping Services (ZIM) ve Mediterranean Shipping Company'nin (MSC) Akdeniz ve Kuzey Avrupa arasında hizmet veren Kuzey Avrupa Hattı'nın (NE1) faaliyet alanını genişletti. ,

Yeni belirlenen rotasyon ZIM'e göre Limasol Limanı'nın İsrail ve Kuzey Avrupa limanlarına ulaşımını kısaltacak ve Akdeniz'deki ticareti canlandıracak.

Genişletilen hat Mayıs ayından itibaren; Felixtowe, Rotterdam, Hamburg, Antwerp, Le Havre, Limasol, Ashdod, Haifa, Ashdod ve Valencia limanlarını kapsayacak.

Ayrıca ZIM, Mayıs 2017 tarihinden itibaren Yunanistan Türkiye hattını da genişletmeyi planladıklarını belirtti. Bin 700 TEU taşıma kapasitesine sahip 3 kontetner gemisini Yunanistan Türkiye hattına dahil edeceğini belirten ZIM, hattın Haifa, Ashdod, Antalya, İstanbul, İzmit, Gemlik, Pire ve Selanik limanlarına hizmet vereceğini açıkladı. 

Haber: Yasin ARSLAN / Deniz Haber Ajansı

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.