Yurtiçi Kargo'ya sosyal medya lideri ödülü

Yurtiçi Kargo'ya sosyal medya lideri ödülü

Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliğiyle düzenlenen Social Media Awards Turkey’de Yurtiçi Kargo, Veri Analitiği Kategorisi’nde kargo sektörünün birincisi oldu.

Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliğiyle ilk kez düzenlenen; marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk ve tek yarışma Social Media Awards Turkey’de Yurtiçi Kargo, Veri Analitiği Kategorisi’nde kargo sektörünün birincisi oldu. Social Media Awards Turkey’nin Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleştirilen ödül töreninde Yurtiçi Kargo, 50 farklı sektörün yarıştığı “Veri Analitiği Kategorisi”nde kargo sektöründe içerik yönetimini en başarılı şekilde gerçekleştiren marka seçildi. 1 Nisan 2016–31 Mart 2017 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış sosyal medya çalışmalarının ve bu tarihler arasında ortaya konan sosyal medya performanslarının yarıştığı etkinlikte reklamverenlerin ve ajansların başarısı hem BoomSonar’ın objektif “Sosyal Medya Marka Endeksi” verileriyle hem de Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura başkanlığındaki jüri değerlendirmesiyle belgelendi.

50 yakın sektörün sosyal medya performansı ölçüldü

Temel olarak sosyal medyaya emek veren kurumlar ve ajanslar için teşvik edici olmayı, içerik ve kampanya üretimindeki kaliteyi her yıl yukarı taşımaya katkıda bulunmayı hedefleyen Social Media Awards Turkey’nin Veri Analitiği Kategorisi’nde 50’ye yakın farklı sektörlerden markaların geçmişe dönük performanslarının analitik olarak sıralamasıyla belirlendi. Veriler ve sıralama ise BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka Endeksi” SocialBrands’in 30’dan fazla kriterden oluşan benzersiz algoritmasından elde edildi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.