Yurtiçi Kargo “Çocuklar Gülsün Diye” taşıyacak

Yurtiçi Kargo “Çocuklar Gülsün Diye” taşıyacak

Yurtiçi Kargo, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illere anaokulu yapmak üzere çalışmalarını sürdüren, Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu, Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Başarılı bir gelecek için okul öncesi eğitimin önemine inanan Yurtiçi Kargo, Türkiye’de çocuk sayıları ve okuryazarlık oranları göz önüne alınarak belirlenen şehirlerde, anaokulları yapılması için çalışmalarını sürdüren Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.  Çocukların ruhsal ve bedensel gelişimleri, kendi kendilerine yemek yiyebilmeleri, sorumluluk alabilmeleri, ilkokuldan önce hayata bireysel olarak hazırlanıp tutunabilmeleri amacıyla 2012 yılından bu yana Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne taşıma desteği sunan Yurtiçi Kargo, 135.000’den fazla oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemesini 30 farklı anaokuluna kayıtlı toplam 3000 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırdı.

Gülben Ergen Kurucu Başkan

Sanatçı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana toplam 36 anaokulunun inşaatını tamamladı. Anaokullarının içlerini çağdaş bir eğitim için gereken tüm materyallerle donatan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, öğrencilerin evlerinden okullarına giden yollarını kısaltmak ve bu yolculuğu onlar için kolaylaştırabilmek adına servis araçları da aldı.

LOJİPORT

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.