"Yılın Lojistik Profesyoneli" Gökbora'dan Sefa Ezgin

"Yılın Lojistik Profesyoneli" Gökbora'dan Sefa Ezgin

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesinin gala yemeğinde düzenlenen “Lojistikte Yılın Başarı Ödülleri” töreninde, başarılı çalışmalarından dolayı Sefa EZGİN 'Yılın Lojistik Profesyoneli' Ödülüne layık görüldü.

14 kategoride verilen oylama sonucunda, ödülü Gök-Bora Lojistik Pazarlama, Satış, CRM ve Nakliye Satın alma Müdürü Sefa EZGİN, UTA Lojistik Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaçmaz’ın elinden aldı.

Düzenlenen törenden sonra konuşan Sefa EZGİN:

Ekonomi ve Lojistik Zirvesi gibi prestijli bir organizasyondan aldığım bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutlu ve gururluyuz. Bu ödülü, tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Ayrıca, bu ödül daha kaliteli hizmet sunma çabalarımızın somut birer karşılığı olarak bizleri gururlandırıyor, daha çok motive ediyor.

Gök-Bora Lojistik olarak, kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak üzere sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Öncelikli hedefimiz, çalıştığımız firmaların bizi hizmet sağlayıcısının ötesinde maksimum değer oluşturan stratejik bir ortak olarak konumlandırmalarıdır. Bizi bu ödüle layık görenlere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.


Sefa EZGİN Kimdir?

Gök-Bora Lojistik Pazarlama ve Satış Müdürü

sefa-ezgin-gokbora-(5).jpg2008 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi, İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Lojistik Yönetimi ve Ulaştırma alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Lojistik sektörüne 2009 yılında Gök-Bora Lojistik’te başladı. 2009-2013 yılları arasında ise yine aynı şirkette İntermodal sisteminin kurulması dahil olmak üzere, Yurt Dışı Satış, Operasyon şefliği olmak üzere farklı görevleri yürüttü. 2014 yılından bu yana Gök-Bora Lojistik’te Pazarlama, Satış ve CRM Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Lojistik sektörü konularını ele alarak yazdığı makaleler Türkiye'de yayın yapan dergi ve İnternet sitelerinde yayınlandı. Türkiye'de lojistik eğitimi veren meslek liseleri ve üniversitelere "Lojistik Kariyer" ve “ Yolda Öğrendiklerim “ konulu seminerler verdi. Halen Satınalma Dergisi'nde Lojistik üzerine makaleler yazmaktadır. Profesyonel iş hayatı dışında, eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projelerine de gönül veren Ezgin, Eski bir milli basketbolcudur. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

2014 Yılı başında Pazarlama Biriminin başına geçmiş ve olarak temel yapıtaşı olarak "etkin ekip çalışması ve alanda uzmanlaşma" olarak belirlemiştir. Bu doğrultuda, pazara daha yakın olabilmek adına "Kiralık Departmanı" kurmuştur. Departmanın kurulmasıyla beraber ilk Yılında yaklaşık % 150’ye yakın bir büyüme sağlamıştır. Avrupa yakasını 3 farklı bölgeye ayırıp bölgeler segmantasyonu gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte hızlı bilgi akışını sağmak adına Müşteri temsilciliğini İhracat ve İthalat olarak iki bölüme ayırmış ve Müşteri Çözüm Merkezi ve Key Account departmanını kurulmuştur. Yapılan, değişikliler sonrasında, Pazarlama departmanı 2016 sonunda ( yeni hat- filo -  cirosal bazda %41,1 ‘lik bir büyümenin gerçekleşmesini sağlamıştır.

sefa-ezgin-gokbora-(1).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.