“Yılın Kaptan Şoförü”nü halk seçti

“Yılın Kaptan Şoförü”nü halk seçti

Halk tarafından en çok oyu alan Karabük Metro Turizm'den Celal Cebeci, 2015 Yılın Kaptan Şoförü seçildi.

Şehirlerarasından şehir içine, servisten turizme kadar tüm otobüs kaptanlarını bir çatı altında toplayan Kaptanlar Kulübü, 2015 Yılın Kaptan Şoförünü belirlemek amacıyla başlattığı halk oylamasını sonuçlandırdı. Kulübün resmi sitesi www.kaptanlarkulubu.org adresinde, daha önce Ayın Kaptan Şoförü seçilmiş kaptanlar arasında başlatılan  ve toplamda 40bine yakın oy kullanılan oylama sonucunda, en çok oyu alan Karabük Metro Turizm'den Celal Cebeci 2015 Yılın Kaptan Şoförü seçildi. Cebeci, Yılın Kaptan Şoförü ödülünü 8 Mart 2016'da İstanbul Polis Kongre Merkezi'nde basın huzurunda düzenlenecek törenle ödülünü alacak.

Karabük Metro Turizm kaptan şoförü Celal Cebeci, 19.03.1969 Karabük doğumlu. 4 çocuklu ailenin en küçüğü olan Cebeci, ilk ve orta eğitimimi tamamladıktan sonra otobüsçülük mesleğine usta-çırak ilişkisi ile başladı. Ustası Ahmet Yatmaz sayesinde kaptan şoförlüğe gönül veren Cebeci, Karabük Ulusoy, Avrupa Turizm, Güven Turizm, Safran Turizm'de görevler aldı. Meslekte 25.yılını tamamlayan Celal Cebeci, halen Metro Turizm'de çalışmaktadır. Hobileri olan fotoğrafçılıktan ve olta balıkçılığında Türkiye çapında ödülleri bulunan Cebeci, evli ve 16 yaşında bir kız çocuk babasıdır.

kaptanlar-kulubu.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaptanlar Kulübü kurucu koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk, “Kaptan şoförlerimizi yakından tanıdıkça gurur duymamak mümkün değil. Yılın Kaptan Şoförü seçilen kaptanımız Celal Cebeci, mesleğinin yanında fotoğrafçılık, oltayla balık avlama gibi hobileri olan ve bu hobilerinden de Türkiye çapında ödüller kazanan, bu toprakların evladı. Kendisini yılın kaptanı seçilmesinden dolayı tebrik ediyoruz. 8 Mart'ta düzenleyeceğimiz törende de kendisini ödülünü takdim etmekten de büyük mutluluk duyacağız” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.