Yeni VW Polo gün sayıyor

Yeni VW Polo gün sayıyor

VW Polo, 2014'e önemli bir makyajla giriyor. Tekniği ve görünüşü iyileştirilen otomobil, dizellerin yanına yeni tutumlu benzinli motorları da ekledi. Sınıfının...

VW Polo, 2014'e önemli bir makyajla giriyor. Tekniği ve görünüşü iyileştirilen otomobil, dizellerin yanına yeni tutumlu benzinli motorları da ekledi.

Sınıfının önemli oyuncularından VW Polo, tekniği ve görünüşünde yapılan önemli değişikliklerle 2014 model yılı için hazır. Makyajlanan görüntüsüyle daha keskin ve modern hatlara kavuşan otomobilde  yeni nesil LED farlar, değiştirilen tampon tasarımı, daha geniş ön panjur ve krom detaylar dikkat çekiyor. Yeni Polo’nun İç mekanında Golf’te olduğu gibi üç kollu direksiyon simidi ve geniş bilgi-eğlence sistemine de yer veriliyor. Görünüşü dışında tekniğinde de yapılan değişiklikler sayesinde yeni Polo, eski versiyona kıyasla yüzde 21 daha tutumlu olmuş. Eski 74 beygir gücündeki 1.2 TDI, 89 ve 104 beygir gücündeki 1.6 TDI dizel motorlarının yerine yeni üç silindirli 1.4 TDI motorlar kullanılmaya başlanacak. Ayrıca Polo’da üç silindirli 1.0 benzinli motorun 59 ve 74 beygirlik versiyonları sunulacak. Otomobil nisanda ülkemizde de satılacak.

İÇ MEKAN DEĞİŞTİ

Artık yeni Polo’nun iç mekanında Golf’te olduğu gibi üç kollu direksiyon simidi ve geniş bilgi ekranı görev yapıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.