Yeni Renault Trafic Türkiye’de satışta

Yeni Renault Trafic Türkiye’de satışta

Renault, ticari araç ürün gamının en yeni üyesi Yeni Trafic’i Türkiye’de satışa sunuyor. Güçlü ve dinamik dış dizayn, konfor ve ergonomiyi buluşturan...

Yeni Renault Trafic Türkiye’de satışta

  • Renault, ticari araç ürün gamının en yeni üyesi Yeni Trafic’i Türkiye’de satışa sunuyor. Güçlü ve dinamik dış dizayn, konfor ve ergonomiyi buluşturan iç tasarımıyla öne çıkan Yeni Trafic’e sahip olacaklar, mart ayına özel 48.000TL, 48 ay vade ve yüzde 0.89 faiz fırsatından yararlanabilecek.

Renault, ticari araç ürün gamının en yeni üyesi Yeni Trafic’i, Türkiye’de müşterileriyle buluşturuyor. Dış tasarımından motorlarına, kabininden yükleme alanına kadar tamamıyla yenilenen Trafic, Türkiye pazarında bir önceki neslinin başarısını devam ettirmeyi hedefliyor.

Çarpıcı çizgileri ile dikkat çeken Yeni Trafic, Renault markasının yeni marka kimliğini temsil eden dış tasarım ve binek araçlara özgü kabin tasarımını birleştiriyor. Yeni Trafic’te güçlü ve dinamik dış dizayn, konfor ve ergonomiyi buluşturan iç tasarımı ile bir araya geliyor.

Yeni Trafic, yüksek yükleme hacmi ve uzunluğu ile dikkat çekiyor. Yeni Trafic, bir önceki nesline göre 21 cm daha uzun ve 6 m3 yükleme hacmi sunuyor. Ayrıca  4,15 m yükleme uzunluğu ile segmentinin en uzun yük taşıma kapasitesine sahip.

EKONOMİ VE PERFORMANS

Yeni Trafic’ in motor gamı yenilendi: 1,6l 115 bg ve 1,6l 140 bg (Çift Turbo) gücünde, performans ve ekonomiyi birleştiren iki adet turbo dizel motor mevcut:

  • dCi 115 (300Nm): Ekstra güç ve torku sayesinde bu esnek motor hem şehir içi hem de şehir dışı kullanım için uygundur. Ağır yüklerin altından kolaylıkla kalkıyor, dinamik performans ve düşük yakıt tüketimi (6,5 litre / 100 km) arasında ideal dengeyi sağlıyor.
  • Energy dCi 140 Twin Turbo (340Nm), Stop & Start: Çift Turbo teknolojisine sahip bu motor, çok daha güçlü, hassas ve ekonomik; karma yakıt tüketimi sadece 6,2 litre/100km seviyesinde. Kalkış ve ağır yük taşımada dahi dinamik tepkiler veriyor. Ağır yükler, uzun seyahatler, romörk çekme veya yokuşlu arazilerdeki yolculuklar için ideal bir seçim.

Yeni Trafic, bir önceki nesline göre 100 km’ de yaklaşık 1 litre daha az yakıt tüketiyor. Karma yakıt tüketiminde, 100 km’ de 6,5 L karma tüketim ile segmentinde lider. Şehir dışında 5,7L / 100 km; şehir içinde ise 7,8 L/ 100km yakıt tüketimi değerleri ile, segmentinde kuralları yeniden belirliyor.

Yeni Renault Trafic Türkiye’de satıştaKONFOR VE ERGONOMİ:

Yeni Trafic, hem ergonomi hem de konfor sunacak şekilde tasarlanan yeni kabiniyle tam bir mobil ofis. Gerek sürüş pozisyonu, gerek görüş açısı ile binek araç çizgileri taşıyan kabinde, toplam 90 litre hacminde, 14 farklı saklama gözü bulunuyor. Kabin, sürücünün cep telefonu, tableti ve dizüstü bilgisayarının her zaman kolay ulaşılabilecek mesafede olmasını sağlamak için modüler ve akıllı çözümler sunuyor.

Camlar, sütunlar ve kayar kapı mekanizmalarında yapılan iyileştirmeler sonucunda, Yeni Trafic arttırılmış bir akustik konfor sunuyor.

Kabin içi multimedya, Yeni Trafic’te bir diğer önemli unsur olarak öne çıkıyor: CD-Mp3 çalar, USB portu, Bluetooth bağlantısı standart olarak sunuluyor. Bunların dışında, MediaNAV ve R & GO sistemlerine opsiyonel olarak sahip olunabiliyor.

AKTİF VE PASİF GÜVENLİK

Yeni Trafic, aktif güvenlik donanımı olarak zengin bir listeyi standart olarak sunuyor: Elektronik fren gücü dağıtıcılı ve acil fren yardımlı ABS sistemi, yeni nesil ESP sistemi, Adaptif Yük Kontrolü, Devrilme Önleyici, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yol Tutuş Desteği (Extended Grip), Römork Savrulma Önleyici.

Pasif güvenlikte de Yeni Trafic, ticari araç müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak özellikler bulunduruyor: Güçlendirilmiş gövde, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, güç limitörlü ve ön gergili ön emniyet kemerleri, kamçı etkisini engelleyen koltuk başlıkları, ara bölme, yük sabitleme halkaları ve lastik basınç izleme sistemi bunlardan sadece bazıları.

ZENGİN ÜRÜN GAMI

Fransa’daki Sandouville tesislerinde üretilen Yeni Trafic, zengin versiyon yelpazesiyle tüm ticari araç müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor. Türkiye’de Mart ayında satışta olan Yeni Trafic Panelvan versiyonunu  takiben, 5+1 Multix, 8+1 Passenger ve 9+1 Passenger versiyonları 2015 yılı ikinci çeyreğinde pazara sunuluyor olacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.