Yeni nesil Scania Roadshow için Samsun'da

Yeni nesil Scania Roadshow için Samsun'da

Scania, 10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar Euro yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü sonucu üretimine başladığı yeni nesil araçlarını Türkiye yollarında müşterileri ile buluşturuyor.

Scania, ağır vasıta sektöründe çıtayı çok yükseklere taşıyacak yeni nesil araçları için 10 yıl süren Ar-Ge çalışmalarına 2 milyar Euro yatırım yaptı. Bunun yanında yeni nesil araçların geliştirilmesi için 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü ve 40 adet kamyonun kullanıldığı çarpışma testleri gerçekleştirdi.

   Eşsiz modüler sistemi ve verimliliği arttıran hizmet paketleri, kullanıcılarının her türlü ihtiyaçlarına cevap veren teknolojik çözümleri ile dikkat çeken Yeni nesil Scania’lar, Türkiye genelinde düzenlenen roadshow etkinliğinde müşterileri ile buluşuyor.

    Roadshow etkinliğinin ilk durağı olan Samsun’da Scania Erçal Yetkili Servisinde gerçekleşen etkinliğe  AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Scania Pazarlama Müdürü Adnan Yücel, Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulat ve Scania yetkilileri ile bölgede faaliyet gösteren taşımacılık firmaları katıldı.

“Her noktada müşterilerimizin yanında olmak istiyoruz”

     Scania Genel Müdürü İlhami Eksin “Ağır vasıta sektöründe ihtiyaçlar, rekabet şartları ve maliyet beklentileri değişiyor. Artık standart bir araçla iş yapma dönemi sona eriyor. Yapılan işe, taşınan ürüne uygun araçlar ve araçlarla birlikte sunulan bakım anlaşmaları, sürücü eğitimleri ve filo yönetim sistemleri gibi çeşitli hizmet paketleri ile müşteriye özel çözümler sunmak gerekiyor. Bu yüzden Yeni nesil Scania’yı sadece bir araç değil, müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel tasarlanan hizmet paketleri ile eksiksiz bir taşımacılık çözümü olarak görüyoruz. Müşterilerimizle yaptığımız detaylı görüşmeler ve tüm dünyada dolaşan 250binin üzerinde Scanialardan toplanan gerçek yol koşulları verileriyle müşterilerimizin ihtiyaçlarını beliyor ve bu sayede en uygun çözümleri üretiyoruz.”dedi.

Eksin, Samsun’u Türkiye’nin önemli bir lojistik üssü olduğunu hatırlatarak “Roadshowumuzun ilk durağını, Samsun gibi Türkiye’nin en önemli lojistik noktalarından birisinde başlatmak istedik. Yeni araçlarımızı müşterilerimize daha yakından tanıtmak istiyoruz. Mevcut müşterilerimizin yanı sıra, potansiyel müşterilerimize de ulaşıp Scania’nın avantajlarını anlatmak, onların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler önermek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“Samsun, en önemli lojistik üsler arasında yer alıyor”

Scania Samsun Yetkili Satıcı ve Servisi Erçal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal ise geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Samsun Lojistik Merkezi Projesi ile Samsun’un Türkiye'nin 4'üncü büyük lojistik ve depolama üssü konumuna yükselteceğini söyledi.

Erçal sözlerine şöyle devam etti; “2017 yılının son çeyreğinde faaliyetlerine başlayacak lojistik üssü ile Samsun’un lojistik firmalarının akınına uğrayacağını düşünüyoruz. Proje ile Samsun, İstanbul, İzmir ve Mersin'in ardından Türkiye'nin 4'üncü büyük lojistik merkezi olacak. Bölgemizde yoğun bir karayolu taşımacılığı faaliyeti bulunmaktadır. Biz de Scania olarak ihtiyaçları iyi biliyor ve buna uygun çözümler sunuyoruz” dedi.

Scania Road Show’a 2 Haziran Ankara,7 Haziran Konya,8 Haziran Denizli,9 Haziran Antalya,12 Haziran İzmir,13 Haziran Bursa,14 Haziran Bolu olarak devam edecek.

GAZETENİZOLSUN.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.