Yeni Ford Trucks Serisi Türkiye Turu’nda

Yeni Ford Trucks Serisi Türkiye Turu’nda

Güç, verimlilik ve teknoloji özellikleri ile öne çıkan ve yeni E3, E5 ve E6 Ecotorq motorlar ile donatılan yeni Ford Trucks serisi, yeni marka sloganı “Her Yükte Birlikte” ile görücüye çıkarılıyor.

Ford Trucks, pazara sunduğu 2016 model yeni çekici, inşaat ve yol kamyonu serilerini, Türkiye’nin dört bir yanında; Ford Trucks Yetkili Satıcıları ve Ford Trucks yöneticilerinin de katılımlarıyla müşterileri ile buluşturuyor. Güç, teknoloji ve verimliliğe odaklanarak geliştirilen E6 uyumlu Ecotorq motorlu yeni ağır ticari araçlar müşterilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Nisan ayı sonunda başlanan yeni Ford Trucks yerel lansman aktiviteleri kapsamında, bugüne kadar 8 Ford Trucks Yetkili Satıcısı’yla birlikte 11 etkinlik gerçekleştirildi ve 2.500 müşteriyle buluşuldu. Yeni Ford Trucks Serisi tanıtım aktiviteleri Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Yeni Ford Trucks serisi güçlü, teknolojik ve verimli

Yeni nesil Ecotorq motor ile donatılan yeni Ford Trucks Serisi 480 PS’e kadar çıkabilen gücü ve 2500 Nm’ye ulaşabilen tork değeri ile yüksek sürüş performansı sunarken, yüksek verimliliği ile de öne çıkıyor. Yakıt ekonomisinde bir önceki modele göre %8,5 iyileşme sağlayan yeni Ford Trucks modellerimiz sunduğu Şerit Takip, Aktif Acil Durum Frenleme, Geliştirilmiş Ek Fren Sistemleri gibi yeni teknolojiler ile de fark yaratmaya hazırlanıyor.

Ford Trucks'ta güç, teknoloji ve verimliliğin kalbi Yeni E6 Ecotorq Motor:

Yakıt ekonomisinde %8,5 iyileşme, 480 PS’e varan Güç ile yüksek performans

 

Fikri ve Sınai hakları yüzde 100 Ford Otosan’a ait olan, Türkiye’de geliştirilen ve üretilen ilk ve tek ağır ticari araç motoru Ecotorq, çevreci ve ekonomik motor teknolojisi ile daha az yakıt tüketerek daha çok verim sağlıyor. Yeni Ford Trucks serisi Türkiye ve uluslararası pazarlar için 330-480 PS arası güç seçeneklerini E3, E5 ve E6 emisyon seviyelerinde sunuyor. Bir önceki versiyonlara göre %8.5 oranında yakıt tasarrufu sağlayan Ecotorq motor ile yeni Ford Trucks serisi, bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan testlerle sektördeki en rekabetçi yakıt tüketim değerlerine ulaşırken, tork ve güçteki artış ile de tüm koşullarda yüksek performans sunuyor.

Ford Trucks yeni modellerinde gücün yanı sıra frenleme konusunda da iyileştirmelere gitti. Bir önceki nesle göre 7 kat daha güçlü frenleme sistemine sahip Yeni Ford Trucks serisi; 400 KW’lık motor frenine ek olarak 600 KW’lık Intarder opsiyonu sunuyor. Toplamda ulaşılan 1000 KW’lık frenleme değeri, yeni Ford Trucks Serilerinde, yolda gidiş kadar duruşa da ne kadar yüksek önem verildiğini açıkça ortaya koyuyor. Tüm bu yenilikleriyle yeni nesil Ford Trucks modelleri üst düzey güvenlik sunuyor.

Tüm bu motor yeniliklerinin yanında, aerodinamik yapısı ile Ford Kinetik Dizayn felsefesine uygun olarak tasarlanan yeni Ford Trucks serisi, %22 iyileştirilmiş dönüş açısı ve yeni nakliye serisine özel Arka Havalı Süspansiyon sayesinde taşınabilen +1 tonluk yük özelliği ile dikkat çekiyor.  

Yeni Ford Truck serisi satın aldıktan sonra da kazandırıyor ve 25% oranında azaltılmış bakım maliyetleri ile rekabette öne çıkıyor. Çekici ve İnşaat serisinde sunulan 120.000 km ve 1.000 saate kadar uzatılmış bakım aralığı ile müşteriler, lojistik ve inşaat sektöründeki en rekabetçi bakım aralığı avantajına sahip oluyor.

Yeni Ford Trucks Serisi nasıl geliştirildi?

•          Ecotorq ve 2016 model Ford Trucks geliştirme çalışmaları için 150 milyon Euro yatırım yapıldı.

•          750 mühendis, 4 yıl süresince çalıştı.

•          8 farklı bölgede, 2 milyon km'nin üzerinde test sürüşü yapıldı. 

•          Yeni Ford Trucks Serisi, dünyanın en zorlu şartlarında 3 kıtada 8 farklı ülkede test edildi ve müşteriler için hazır hale getirildi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.