Yeni Ford Transit, yüzde 6 daha tasarruflu

Yeni Ford Transit, yüzde 6 daha tasarruflu

Amerikalı Ford ile Koç Holding ortaklığı Ford Otosan'ın Ford Otosan'ın Kocaeli-Gölcük fabrikasında üretilen yeni Transit, maliyet konusuna verdiği öncelik ile bir önceki nesle göre yüzde 6 daha tasarruflu hale getirilmiş.

Araç, otomatik start-stop, hızlanma kontrolü, ECO mod, akıllı şarj sistemi (SRJ) ve gelişmiş akü yönetim sistemi (BMS) sayesinde 2,2 litrelik Global Duratorq TDCi motor ile düşük yakıt tüketimi sunuyor. Okul Servis Paketli Transit 440 E minibüs 16+1 kapasiteli 135 beygir gücündeki Deluxe modeli yaz ayına özel 20 bin lira için 20 ay 0 faiz ile satılıyor. 

Ford ayrıca tüm hafif ve orta ticari modellerinde ağustos ayı kampanyası düzenliyor. Transit Custom ve Tourneo Custom modellerinde 30 bin lira için 24 ay 0 faiz ve Transit Courier, Tourneo Courier, Transit Minibüs, Transit Van, Transit Pick-Up ve Ranger modellerinde 20 bin lira için 20 ay 0 faizli kredi imkanları sunuluyor.

Modeli fiyatları ise Transit Courier 36 bin 610 liradan, Tourneo Courier 45 bin 935 liradan, Transit Custom 53 bin 675 liradan, Tourneo Custom 76 bin 10 liradan, Transit 55 bin 525 liradan ve Ranger 71 bin 290 liradan anahtar teslim fiyatına sahip.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum