Yaşar Duran Aytaş görevden alındı

Yaşar Duran Aytaş görevden alındı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Duran Aytaş, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

8 Ağustos 2014 yılında  Kıyı Emniyeti Genel Müdür Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yaşar Duran Aytaş görevinden alındı. Yaşar Duran Aytaş’ın görevden alınma kararı bugünkü Resmi gazetede yayımlandı.

Yaşar Duran Aytaş kimdir?

Yaşar Duran Aytaş; 20.07.1955 yılında Adıyaman’da doğan Yaşar Duran AYTAŞ,1978 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi bölümünü bitirerek Gemi İnşaa ve Gemi Makineleri Mühendisi olmuştur.
1979 yılında Kocaeli Marmara Transport tersanesinde 1 yıl çalışmıştır.1983-1999 yılları arasında Türkiye Gemi Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü Pendik Tersanesi İnşaa Atölyesi Mühendisliği, Kalite Kontrol (Şefliği, Baş Mühendisliği, Müdür Vekilliği) görev yapmıştır.
1998-1999 yılları arasında Alaybey Tersanesinde,Deniz Kuvvetlerine yapılan Römorkörlerin NATO Stoklandırılması ve Kalite Kontrol görevini yapmıştır.
1999-2003 yılları arasında Haliç Tersanesinde Kalite Kontrol Baş Mühendisi, Kalite Kontrol Müdür Vekilliği görevini yapmıştır.
2003-2005 yılları arasında Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.Genel Müdürlüğünde ISM (Güvenli Yönetim) Dairesi Başkanı olarak 2,5 yıl görev yapmıştır.
28.09.2005 tarihinden itibaren Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmıştır.
Almış Olduğu Eğitimler ve Katılmış Olduğu Kurslar: 
• Türk Loydundan - ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, 
• İSO 9001:2000 Kuruluş İçi Kalite Denetçisi, Eğitici Eğitimi, 
• Türk Loydu - ISPS Code (Şirket, Gemi, Liman) 
• Bureau Veritas‘dan ISM (Emniyetli İşletmecilik Sistemi İç Denetiminde) 
• DHM Genel Müdürlüğünden Elektronik Güvenlik Cihazları ve tehditlere karşı Güvenlik Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Çekmece Nükleer Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden Ultrasonik Muayene 
• SEGEM’ den Kaynak dikişlerinin Tahribatsız Muayenesi 
• Kalite Sistemleri 
• Sanayide uygulamalı Radyografi 
• As Kaynak, Oerlikon, Bohler’den Kaynak Kursları (Tozaltı, gazaltı, elektrik, ark.) 
gibi çeşitli etkinlikte Eğitici Kurslara katılmıştır.

aytas_resmi_gazete.jpg

DENİZHABER AJANSI

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.