Yangınlar sürüyor, yazarımız yine uyarıyor

Yangınlar sürüyor, yazarımız yine uyarıyor

Bu kez, Ümraniye Divan pastaneleri üretim tesisinde yangın çıktı. Nedeni, yine elektrik. Yazarımız Gıda Lojistik & Tedarik Zinciri Danışmanı Taner...

Bu kez, Ümraniye Divan pastaneleri üretim tesisinde yangın çıktı. Nedeni, yine elektrik. Yazarımız Gıda Lojistik & Tedarik Zinciri Danışmanı Taner Atlatırlar, defalarca yaptığı uyarılarını bu yangın sonrası da yineledi.

Atlatırlar, yangın sonrası şunları aktardı: “Üzülerek bir yangın haberi daha duyuruyorum.  Ümraniye’deki Divan pastaneleri üretim tesisinde bu gece  yangın çıktı. Sebep  elektrik. Kendilerine kriz yönetimi konusunda yardımcı olarak 400 paletlik bir depo ve kamyonlar buldum ve gece 01:00’den itibaren ürün taşıma ve depolamaya hazır hale getirdik.

Otomatik söndürme yoksa, duman müdahaleyi engelliyor

Lütfen tesisinizin elektrik donanımını termal kamerayla kontrol ettiriniz. Soğuk hava depolarında yangın çıktığında otomatik söndürme sistemi olmazsa aşırı duman nedeniyle içeride ne yangın söndürme tüpü ne de hortumlarla müdahale edilebiliyor. Soğuk hava depoları için geliştirilmiş otomatik yangın söndürme sistemleri de var, Donuk depolarda "su donar" şeklinde değerlendirmeyiniz. Allahtan can kaybı yok, yaralanma yok.

Taner ATLATIRLAR - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.