Webnak’tan 100 bin liralık ücretsiz sigorta!

Webnak’tan 100 bin liralık ücretsiz sigorta!

Taşımacılık sektöründe yük alan ve yük vereni bir araya getiren  Webnak, yük verenin yüküne 100 bin TL’lik ücretsiz sigorta kampanyasını başlattı....

Taşımacılık sektöründe yük alan ve yük vereni bir araya getiren  Webnak, yük verenin yüküne 100 bin TL’lik ücretsiz sigorta kampanyasını başlattı. Webnak’ı şu anda 3 bin 100 kamyoncu ve 900 şirket kullanıyor.

Webnak, KOBİ’ler ile nakliyecileri internet ve mobil ortamda güvenle buluşturarak taşımacılık sektörüne yepyeni bir soluk getirdi. Aslanoba Grubu bünyesinde kurulan platform, nakliyecileri tek tuşla şirketler ile buluşturuyor. Taşıma maliyeti, güvenli takip, hız, verimlilik gibi konuları sorun olmaktan çıkarıyor. Kısa sürede 3 binden fazla kamyoncu ve 900 şirket Webnak’ı kullanmaya başladı bile. Webnak şimdi de sigorta güvencesi ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Yük verenlerin tüm taşımalarını 100 bin TL’ye kadar ücretsiz olarak sigortalanmasını sağlıyor.

AKILLI TELEFONLAR KAMYONCULARIN OFİSİ OLDU

Hasan Aslanoba, üye olmanın tamamen ücretsiz olduğu Webnak ile Türkiye’nin herhangi bir noktasından dönüş yapacak olan nakliyecilerin, KOBİ’lerin açtığı ihaleleri görerek, en uygun fiyatı sunabildiğini belirtiyor. Webnak ayrıca 444 65 59 numaralı telefondan kullanıcılara ihale açmak ve teklif almak konularında müşteri hizmetleri aracılığıyla da destek veriliyor.

“WEBNAK KAMYONLARI NEREDE?”

Webnak sayesinde tüm KOBİ’ler herhangi bir yük ilanı girmeden önce sitedeki canlı harita yardımıyla etrafındaki Webnak kamyonlarını görebiliyor. Böylece yüküne araç bulmak için en hızlı şekilde en yakındaki kamyoncuya ulaşabiliyor.

KOBİ’LERİN ÇÖZÜM ORTAĞI WEBNAK

Karşılıklı güven problemini çözen Webnak’ın kurduğu altyapı sayesinde, yük verenler, taşıma işlemini yapan aracı nakliye başlangıcından teslimata kadar GPS üzerinden online takip edilebiliyor. Ayrıca taşıma sonrasında nakliyeciler performanslarına göre yük verenler tarafından puanlanabiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.