Uzun yol sürücülerinin 1/3’ü Galatasaraylı

Uzun yol sürücülerinin 1/3’ü Galatasaraylı

En çok İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Sibel Can dinlemeyi seven uzun yol şoförlerinin üçte biri Galatasaray taraftarı. İkinci sırada ise %28 ile Fenerbahçe geliyor.

Lassa, uzun yol sürücülerini daha sağlıklı bir yaşama teşvik etmek üzere “Yola Sağlam Çık” projesini sürdürüyor. Türkiye genelinde 5 yılda 17 bin 282 uzun yol şoförü ile bir araya gelen Lassa, proje kapsamında uzun yol şoförlerinin kişisel tercihlerine dair ilgi çekici detayları da gün yüzüne çıkardı. En çok İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Sibel Can dinlemeyi seven uzun yol şoförlerinin üçte biri Galatasaray taraftarı. İkinci sırada %28 ile Fenerbahçe gelirken Beşiktaş taraftarları %13’lük dilimi oluşturuyor. Uzun yol sürücülerinin en büyük problemi fazla kilolar. Yemekte tercihini kuru fasulyeden yana kullanan uzun yol şoförlerini trafikte en çok sinirlendiren ise hatalı araç kullananlar.

lassa-uzunyol-arastirma-(3).jpgTürkiye lastik pazarının lideri Brisa’nın markası Lassa tarafından uzun yol sürücülerini daha sağlıklı bir yaşama teşvik etmek üzere 2011 yılında hayata geçirilen “Yola Sağlam Çık” adlı sosyal sorumluluk projesinin 2015 yılı Türkiye turu tamamlandı. “Yola Sağlam Çık” trafik emniyeti için şoförlerin sağlığına dikkat çeken ilk ve tek proje olarak dikkat çekiyor. Projede görevli beslenme uzmanı ve spor eğitmeni, Mayıs ve Haziran aylarında 32 şehirde 44 noktayı ziyaret ederek 5501 uzun yol şoförüne ulaştı. Beslenme ve sporun emniyetli sürüşe etkileri konusunda bilgi verip önerilerde bulundu. Lassa projedeki beşinci yılıyla birlikte toplam 17 bin 282 uzun yol şoförüne sağlıklı yaşam ve trafik güvenliği konusunda danışmanlık sağlamış oldu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.