Uzel Yatçılık, yat turizmine 'merhaba' dedi

Uzel Yatçılık, yat turizmine 'merhaba' dedi

Ayşın Uzel ve Melih Uzel’in kurduğu Uzel Yatçılık, yat turizmi sektörüne giriş yaptı Ayşın Uzel ve Melih Uzel’in kurduğu Uzel Yatçılık'ın faaliyetleri...

Ayşın Uzel ve Melih Uzel’in kurduğu Uzel Yatçılık, yat turizmi sektörüne giriş yaptı

Ayşın Uzel ve Melih Uzel’in kurduğu Uzel Yatçılık'ın faaliyetleri arasında; 'ahşap yelkenli tekne turu, yeni tekne imalatı ve tadilatı, proje çalışması takibi ile beraber tekne ekibi oluşturma' bulunuyor. Şirket, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde “Mavi Yolculuk” olarak adlandırılan yat gezileri de oluşturuyor.

Uzel Yatçılık Kurucu Ortağı Ayşın Uzel, ağırlıklı olarak Mayıs-Kasım ayları arasında gerçekleştirilen tekne turu gezilerinde hemen hemen her limanda bulunan yelkenli tekneler ile farklı rotalarda hizmet verdiklerini belirterek, “Deneyimlerimiz bize her müşterinin farklı beklenti ve ihtiyaçları olduğunu, bu sebeple standart hizmet paketlerinin tatminsizlik ve sıradanlık yarattığını gösterdi. Bundan yola çıkarak bizimle iletişime geçildiği andan itibaren müşterilerimizle birebir iletişim kurarak, dikkatle planlanmış, doğru alternatif sunumlarıyla ilerlemenin memnuniyeti artırmada en etkin rol olduğu bilinciyle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İster günlük ister haftalık, dilediğiniz süre için deniz tutkunlarına yelkenli, rahatına düşkünlere gulet, hız ve lüksün tadını çıkartmak isteyenlere ise motor-yat seçenekleri sunarak farkımızı ortaya koyuyoruz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.