UPS Türkiye’de Genel Müdür değişti

UPS Türkiye’de Genel Müdür değişti

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Genel Müdürü Tolga Biga, oldu. Finans ve yönetim alanında deneyimli olan Biga, bölgenin iş geliştirme ve stratejilerini yönlendirecek.

Uluslararası kargo ve lojistik lideri UPS Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor. UPS Türkiye’de başladığı kariyerine 22 yıldır UPS çatısı altında farklı global pozisyonlarda devam eden Tolga Biga; Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Genel Müdürü olarak atandı. Biga, yeni görevinde bölgesel operasyonlardan, iş geliştirme faaliyetlerinden ve stratejiden sorumlu olacak.

2002 yılında UPS Türkiye'de Hesap Yöneticisi olarak kariyerine başlayan Tolga Biga, Bölge Satış Müdürü ve Karayolu Taşımacılığı Müdürü gibi önemli pozisyonlarda görev aldı ve önemli başarılara imza attı. Almanya ve İngiltere'de operasyonel rollerde çalışarak değerli deneyimler kazandı ve Londra ve EMA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) merkezlerindeki projelere katkıda bulundu. 2021 yılında Köln'de Bölgesel Hava Operasyonları Başkan Yardımcısı olarak terfi etti. Bu süre zarfında, UPS'in en büyük uluslararası operasyonlarında operasyonel iyileştirmelere ve verimlilik artışlarına odaklandı. UPS'in hava ağının geleceğini güvence altına alan ve tesisin operasyonel kapasitesini artıran çeşitli genişleme projelerini başarıyla yönetti.

Tolga Biga, UPS'in Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki stratejik yönünü denetleyecek. Görev süresi boyunca, Almanya, Avusturya ve Orta Avrupa ile Orta Doğu, Afrika ve Türkiye'nin bulunduğu tüm bölge için sorumlu olan Başkan Kim Ruymbeke'e raporlar sunacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.