UND,  üyeleriyle iftarda buluştu

UND, üyeleriyle iftarda buluştu

Bu yıl 41. yaşına ulaşan ve uluslararası karayolunu temsil eden en büyük çatı örgütü olan Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyelerine Yeşilköy Polat Renaissance Otel’de bir iftar yemeği verdi.

Havuz başında yapılan ve yoğun bir katılımın olduğu gece, iftar yemeği esnasında gösterilen “Aç Kapıyı Bezirgan Başı” belgeselinin ikinci bölümüyle başladı. Mehmet Soysal adlı TIR şoförünün Avrupa nezdindeki haklı vize mücadelesi şeklinde özetlenebilecek belgesel, davanın kazanılmasına karşın, her fırsatta demokrasiden söz eden Avrupa’nın ikiyüzlülüğünü bir kez daha ortaya koyan önemli bir belge niteliğindeydi.

und-iftar-(27).jpgDaha sonra söz alan UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Avrupa’nın birçok ülkesinde davalar açtıklarını kaydederek, “Mesleğimizin hizmet sağlayıcı olarak tanınmasını eninde sonunda elde edeceğiz. Mücadelemiz, türlü engellerle karşılaştığımız için günlerle ifade edilen Münih’e 36 saat içinde ulaşana kadar sürecektir” dedi.

Lojistik kavramının dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de arzu edilen şekilde anılmaya başladığını ifade eden Nuhoğlu, “İlk kez 5 yıllık kalkınma planına lojistik de girdi. Yine ilk kez UND, lojistik platformun üyesi olarak kabul edildi. Artık mücadelelerimizde de yalnız bırakılmıyoruz. Ulaştırma, Ekonomi, AB’den sorumlu bakanlık ve Gümrük Bakanlığı en az bizim kadar sorunlarımızı sahipleniyor. Ve yine ilk kez ulaştırma ve taşımacılık; hizmet sektörünün turizmden sonra en fazla katkı sağlayan değeri oldu” diye konuştu.

TÜM FOTOĞRAFLARA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

https://www.lojiport.com/und-iftarina-yogun-katilim-85543g.htm

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.