Ulusoy yolcuları DIGITURK izliyor

Ulusoy yolcuları DIGITURK izliyor

Ulusoy otobüslerin uydu antenlerinde yapılan bir geliştirme ile artık yolcularına maç yayını başta olmak üzere DIGITURK yayınları izletiyor. Ulusoy yolcuları,...

Ulusoy otobüslerin uydu antenlerinde yapılan bir geliştirme ile artık yolcularına maç yayını başta olmak üzere DIGITURK yayınları izletiyor.

Ulusoy yolcuları, uydu antenlerinde yapılan bir geliştirme ile artık DIGITURK'ten Lig TV yayınlarını da izleyebiliyorlar.

Ulusoy'un otobüslerine taktığı uydu antenleri ile yolcular yol boyunca uydu yayınını izleyebiliyordu. Antenlerde yapılan bir geliştirme ile otobüsler DIGITURK yayınlarını da alabilir hale geldiler.

Bu uygulama, otobüsle yolculuk etmeyi çok daha keyifli hale getiriyor ve yolcuların konforlu bir şekilde seyahat ederken DIGITURK izleme keyfinden mahrum kalmamasını sağlıyor.

5 LCD EKRAN

Yolcular, Ulusoy'un şimdilik Royal Class otobüslerinde yolda DIGITURK keyfi yaşıyor, Lig TV izleyebiliyorlar. Kasım ayında, Ankara ve İzmir hatlarında başlayan bu uygulama zamanla yaygınlaştırılacak.

Royal Class otobüslerde 5 LCD ekran bulunuyor. Böylece en önde, ortada ve en arkada oturan bütün yolcular DIGITURK Lig TV'deki heyecanlı maçları ve programları yolculukları sırasında rahatlıkla izleyebiliyorlar.

Çukurova Grubu bünyesinde, 2000 yılından beri faaliyet gösteren DIGITURK, Türkiye'nin ilk ve tek dijital platformu. 143 TV, radyo ve interaktif kanalı ile dijital görüntü ve ses kalitesiyle, zengin bir içeriğe sahip olan DIGITURK'te yerli ve yabancı ulusal kanallardan sinema, spor, belgesel, haber, müzik ve çocuk kanallarına, yaşam-stil kanallarından dijital müzik ve interaktif kanallara, her türden her zevke hitap eden farklı kanallar bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.