Uluslararası Denizcilik Fuarı Mart'ta gerçekleştirilecek

Uluslararası Denizcilik Fuarı Mart'ta gerçekleştirilecek

UBM'in uluslararası deneyimi ve partnerlikleri ile güçlenen ve bu sene 14.'sü düzenlenecek olan EXPOSHIPPING İstanbul, Uluslararası Denizcilik Fuarı, 21-24 Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

UBM'in uluslararası deneyimi ve partnerlikleri ile güçlenen ve bu sene 14.'sü düzenlenecek olan EXPOSHIPPING İstanbul, Uluslararası Denizcilik Fuarı, 21-24 Mart 2017'de gerçekleştirilecek. Pendik Green Park Otel ve Convention Center'da sektörünün ulusal ve uluslararası liderlerini bir araya getirecek olan fuar Türk Gemi İnşa ve Yan Sanayisi'nin merkezinde 11 bin metrakarelik alanda kurulacak. Fuarın ilk günü, 21 Mart'ta gerçekleştirilecek olan, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Innovation Norway işbirliğiyle "Turkey & Norway Towards the Future" semineri ile başlayacak.  Seminerde ele alınacak konular arasında Dünya denizciliğinin ana gündemini oluşturan 'Green Shipbuilding' ve 'Green Shipping' olacak. Türkiye'nin denizcilik alanında en çok ihracat gerçekleştirdiği ülke olan Norveç, Innovation Norway destekleriyle Türk denizcilik profesyonelleriyle buluşarak fikir, deneyim ve iş imkanlarını paylaşıp, geliştirebilecekleri bir ortamın Exposhipping bünyesinde oluşturulmasında desteklerini sağlayacak.

Exposhipping 2017

Exposhipping 2017 ile birlikte düzenlenecek ve iki gün sürecek olan EXPOSHIPPING Global Denizcilik Zirvesi, 22 ve 23 Mart tarihlerinde  10:00 - 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Seatrade öncülüğünde düzenlenecek uluslararası denizcilik konferansında sektör altına alınacak. Fuar alanında bulunan seminer alanında, katılımcı firmalar yeni teknoloji ve marka tanıtımlarını yapabilecek ve potansiyel müşterilerine ulaşma imkanını yakalayacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.