Ulaş İpek, Tal Trailer'in yeni genel müdürü oldu

Ulaş İpek, Tal Trailer'in yeni genel müdürü oldu

İmalat sektöründeki 20 yıllık deneyimi ve çok uluslu şirketlerdeki Operasyon Direktörlüğü görevlerindeki başarılarıyla tanınan Ulaş İpek, Tal Trailer Şirketi'nin Genel Müdürü olarak görev yapacak.

9 Eylül Üniversitesi'nden 2002 yılında Endüstri Mühendisi olarak mezun olan İpek, iş dünyasındaki başarılı kariyerine bu sağlam akademik temellerle başladı. İlerleyen yıllarda Sabancı Üniversitesi Executive MBA ve Columbia Business School Executive Leadership eğitimlerini tamamlayarak hem teknik hem de yönetimsel yeterliliklerini güçlendirdi.

Kariyerine 2003 yılında Sunjüt Firması’nda başlayan İpek, yaklaşık 20 yıl boyunca çok uluslu şirketlerde üst düzey görevlerde bulundu. Türkiye, Vietnam ve Belçika gibi farklı ülkelerde ve farklı kıtalarda operasyon yönetimi, teknoloji ve yatırımlar, tedarik zinciri yönetimi ve sürekli iyileştirme gibi birçok alanda görev aldı.

Son olarak Avusturya merkezli Mondi Group Şirketinde Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapan İpek, Türkiye'deki 600 çalışanlı iki fabrikanın sorumluluğunu üstleniyordu. Ulaş İpek, imalat sektöründe tesis kurulumu, uluslararası operasyonların yönetimi ve müşteri odaklı süreç ve organizasyonel gelişim konularındaki uzmanlığı ile biliniyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.