Üçüncü kez üst üste en iyi off-road lastiği seçildi

Üçüncü kez üst üste en iyi off-road lastiği seçildi

Goodyear’ın Wrangler DuraTrac lastikleri, off-road alanında uzman Alman dergisi “Off Road” okuyucuları tarafından art arda üçüncü kez en iyi off-road lastiği olarak seçildi.

Goodyear’ın Wrangler DuraTrac lastikleri, off-road alanında uzman Alman dergisi “Off Road” okuyucuları tarafından ard arda üçüncü kez en iyi off-road lastiği olarak seçildi. Goodyear bu ödülü, “Çekiş Lastiği" kategorisinde yarışan 10 aday arasından oyların yüzde 30’unu alarak kazandı.

Dayanıklı off-road araçları, Goodyear lastikleri sayesinde kayalık yüzeylerde hiçbir sorunla karşılaşmaksızın yol-dışı arazilerinde karşılaştıkları zorlu koşullara karşı meydan okuyabiliyor. İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde geliştirilen bu lastikler, halen bu ülkede üretilmeye devam ediyor. Goodyear Wrangler DuraTrac lastikleri aynı zamanda Avrupalı üreticilerin çeşitli ebatlardaki lastik talebini karşılamak üzere Goodyear’ın Almanya’da bulunan Fulda lastik fabrikasında da üretiliyor.

1982 yılından beri verilmekte olan “Off Road Ödülleri” kapsamında, okuyucular, off-road araçlarını 12 farklı kategori içerisinden seçerken, 1 kategoride de en iyi çekiş lastiğini belirliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.