U.N Ro-Ro, Pendik- Bari seferlerine başlıyor

U.N Ro-Ro, Pendik- Bari seferlerine başlıyor

U.N.Ro-Ro İşletmeleri A.Ş. Pendik-Bari-Trieste uğrak seferlerine 20 Nisan 2017 Perşembe günü başlayacak. Haftada 2 gün yapılacak uğrak seferlerin Pendik çıkış günleri Perşembe ve Cumartesi günleri olacak.

U.N.Ro-Ro , yeni bir hattı daha devreye alıyor. Pendik-Bari-Trieste uğrak seferlerine 20 Nisan Perşembe günü start verilecek. 15 Nisan Cumartesi günü son kez Pendik-Ancona-Trieste uğrak seferi yapılacak ve sonraki hafta itibariyle Perşembe ve Cumartesi günleri Pendik-Bari-Trieste uğrak seferleri başlatılmış olacak.

unroro-pendik-bari-tarife.jpgİhracat seferlerinde son araç kabul saatleri Perşembe günü saat 19:30 ve Cumartesi 23:00 olarak belirlendi. Perşembe günü kalkacak geminin Bari varışı Cumartesi 17:30, Cumartesi kalkacak geminin Bari varışı ise Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece 02:30 olarak planlanmakta. Araçların çıkışı Salı sabahı 08:00’de başlayabilecek. İthalat seferleri ise ihracat gemilerinin Bari’ye varış günleri olan Cumartesi ve Pazartesi günleri Bari-Trieste-Pendik olarak gerçekleşecek.

 Pendik-Bari-Trieste uğrak seferlerinde de diğer hatlarda taşınan tüm üniteler taşınabilecek olup navlun, BAF ve liman masrafları Pendik-Trieste hattı ile aynı olacak. Toplu bilet ve ciro primi uygulamaları Bari hattında da geçerli olacak. Bilet satışında herhangi bir değişiklik olmayacak, alınan gidiş-dönüş biletlerinin gidişi Bari, dönüşü Trieste olarak kullanılabilecek.

Komple üniteler için şoförlerin İstanbul’dan Bari’ye ve Bari’den İstanbul’a transferleri de yine U.N. Ro-Ro tarafından organize edilecek.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.