Turquoise Yachts, birleşme sonrası dünya liginde oynuyor

Turquoise Yachts, birleşme sonrası dünya liginde oynuyor

Turquoise Yachts - Oceanco tersanesi birleşmesi sonrasında ilk ürünlerinin tanıtımını yaptı. İki şirket birlikte 40 ile 46 metre uzunluğunda yeni seri süperyat tasarladılar.

Turquoise Yachts - Oceanco tersanesi birleşmesi sonrasında ilk ürünlerinin tanıtımını yaptı. Tasarımcılar Cor D. Rover ve Van Oossanen Naval Architects ile birlikte çalışan Turquoise Yachts, 40 ile 46 metre uzunluğunda yeni seri süperyat tasarladılar. Yeni tasarımları tanıtılan seri ile Türk tersanesinin birleşme sonrasında, gelecekteki yönü de bir anlamda belirlenmiş oluyor. Başarılı işler çıkartan Turquoise Yachts, bu kez dünyaca ünlü tasarımlar ile birlikte daha da özgün süperyatlara imza atacak. 

Yeni yatlarda müşteriler dört farklı tasarım arasında seçim yapabilecekler. İç dekorasyonu klasikten son derece çağdaş mimariye kadar farklılıklar arz ediyor. 

Her konfigürasyon bir diğerinden farklı olacak. Tanıtımda yer alan fotoğraflara baktığınızda, lüks bir gayrimenkulün yüksek kalitesine sahip olduğu hissini ediniyorsunuz. Tanıtımdaki bilgiler doğrultusunda da, 50 metre üstü yatlarda bulunabilecek olan gizlilik ve mahremiyeti bu seride bulabilmek mümkün görünüyor. Turquoise Yachts’ın yeni seri yatlarında dış tasarım modern ve canlı bir görünüme sahip.

Van Oossanen’in patentli Fast Displacement Hull Formu (FDHF) kullanılacak olan yeni yatlarda, denize dayanıklılık en üst sevide olurken aynı zamanda çevre dostu olmasıda bir diğer özelliği olarak dikkat çekiyor. 

turquoise-yachts---oceanco2.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.