Türkiye’nin ilk enerji depolama blogu, “Blogin” yayında

Türkiye’nin ilk enerji depolama blogu, “Blogin” yayında

İnci Akü, sektörün ilk blogunu yayına geçirdi. İnci Akü’den haberler, akü sektöründeki yeni teknolojiler, enerji depolama, elektrikli ve hibrit araçlar...

İnci Akü, sektörün ilk blogunu yayına geçirdi. İnci Akü’den haberler, akü sektöründeki yeni teknolojiler, enerji depolama, elektrikli ve hibrit araçlar hakkında paylaşımların yapılacağı İnci Akü blogu Blogin, internette akü ve enerji sektörü ile ilgili referans bir kaynak olacak.

Sektörün ilk blogu Blogin’i yayına geçiren İnci Akü, blogunda İnci Akü dünyasındaki son gelişmelere, akü sektörü, enerji depolama, elektrikli ve hibrit araçlar konularına yer verecek. “Blogin ile hedefimiz sektörün nabzını tutmak” diyen İnci Akü Pazarlama Müdürü Damla Arkan “Rakamlar Türkiye’de 35 milyon internet kullanıcısı olduğunu gösteriyor. İnternet kullanıcılarının tamamına yakınının bir sosyal ağda hesabı var. Sosyal medya hayatımızın bir parçası olmaktan öteye geçti, hayatımızı şekillendiren yönlendirici bir güç oldu. İnci Akü olarak sosyal medyada yerimizi aldık. Tüketicilerimiz “www.facebook.com/inciaku” ve “www.twitter.com/inciaku” hesaplarımızdan bizi takip edebiliyor. Sosyal medyanın önemli bir parçası olduğuna inandığımız blog dünyasına da adımımızı attık ve sektörde bir ilki gerçekleştirdik. Geleceğin enerji depolama alanında söz sahibi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İnci Akü, blogin sayesinde işortakları, müşterileri ve araç kullanıcıları ile olan bağını güçlendirecek. Blogin’de bünyemizde yer alan birçok departmandan çalışma arkadaşımız kendi alanları hakkındaki yazılarını paylaşıyor olacak. Aynı zamanda kurumumuzun çalışmaları hakkında da bilgileri blogumuzda ele alacak ve konuk yazarlarla blogumuzu renklendireceğiz” dedi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.