Türkiye, U.N Ro-Ro’yu LOJİPORT’tan öğrendi

Türkiye, U.N Ro-Ro’yu LOJİPORT’tan öğrendi

Türk lojistik sektörünün lider sitesi www.lojiport.com yine bir ‘ilk’e imza attı. U.N Ro-Ro’nun Esas Holding ve Actera Group’a satıldığı haberi...

Türk lojistik sektörünün lider sitesi www.lojiport.com yine bir ‘ilk’e imza attı. U.N Ro-Ro’nun Esas Holding ve Actera Group’a satıldığı haberi dün saat 13:00 itibariyle ilk kez sitemizden duyuruldu.

Haber kaynaklarımızdan saat 11:00 gibi gelen bilgiyi araştırıp, birkaç kişi ve kuruluştan teyit aldıktan sonra doğruluğuna emin olduk. LOJİPORT’un haberi yayınlayarak Facebook, Twitter ve Linkedin gibi sosyal medya organlarında paylaşmasının ardından saat 14:30 itibariyle Zaman; takiben Hürriyet ve diğer siteler, bu gelişmeyi okurlarına aktardılar. Haber kaynaklarımıza huzurunuzda teşekkürü bir borç biliyoruz.

BİR BOMBA HABER DAHA GELEBİLİR

Yine aynı kaynaklardan bize aktarılan bir bilgi, habercilik açısından ilginç ama Türk lojistik sektörü açısından pek de iç açıcı olmayacak. Çünkü, önümüzdeki günlerde Türk lojistik sektörünün lokomotif kuruluşlarından birinin %100’ünün satılması gündemde. Görüşmeler sürüyormuş. İnceliyor, doğruluğunu araştırıyoruz.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum