Turkcell TV, Acun yerine izleyiciyi cezalandırıyor

Turkcell TV, Acun yerine izleyiciyi cezalandırıyor

Bugün, henüz ulusal basınımızın keşfedemediği bir hesaplaşmayı gündeme getireceğiz. Turkcell TV yönetimi, Acun Ilıcalı’nın Türk Telekom’un “cepten hızlı internet” reklamında rol aldığı gerekçesiyle TV 8’i yayınlarından kaldırdı.

Televizyon kanalı sahibi, program yapımcısı ve sunucu Acun Ilcalı‘nın Türk Telekom reklamında rol alması büyük ses getirdi. Bir taraftan Ilıcalı’nın reklamdan ne kadar aldığı konuşulurken diğer taraftan da iş adamı kimliğiyle reklamda rol aldığı için eleştirildi. Acun Ilıcalı’nın bu reklam filminden 14.5 milyon lira aldığı söyleniyor.

BRÜTÜS’E KIZIP, ROMA’YI YAKMAK

Acun Ilıcalı’nın bu hamlesi, bugüne kadar destek aldığı Turkcell’i oldukça kızdırmışa benziyor.  Çünkü, 25 Ekim 2016 Salı günü itibariyle Turkcell TV izleyicileri, artık TV 8’i izleyemiyor. Yani Acun’un biletini kestiler.

Ben de bir Turkcell TV abonesiyim. Sanırım geçen yıldı. “Hiçbir ek ücret ödemeyeceksiniz” dediklerinde “olur” deyiverdim. Ancak yayınları izlemeye başlayınca, evimin bayrak TV’si diye nitelendirebileceğim Halk TV’nin yayınların arasında yer almadığını fark ettim. Bu kez cezalandırmak yerine “birilerine şirin gözükmek” adına söz konusu kanalı listeye almamışlardı. Durumu müşteri temsilcisine bildirdim ve o günden bu yana Turkcell TV izlemiyordum.  Ne var ki, iki aydır Digitürk’ü de recevier sorunu nedeniyle izleyemediğim için yedek oyuncu yeniden oyuna girmişti bizim evde.

Sözün özü, Turkcell TV yayın politikasını birilerine kızıp, ya da siyasi iradeye göre değil, halkın beğenisine göre belirlemelidir. Her kesime hitap edebilmek amacıyla yola çıkanların yapacağı budur. Kurum olabilmek de bunu gerektirir. 

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.