“TruckStore Roadshow” devam ediyor

“TruckStore Roadshow” devam ediyor

Mercedes-Benz Türk 2. el pazarındaki faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş. adı ile ağırlıklı ticari araç olmak...

Mercedes-Benz Türk 2. el pazarındaki faaliyetlerini hızla sürdürüyor. Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş. adı ile ağırlıklı ticari araç olmak üzere kamyon, otobüs, hafif ticari araç ve otomobil ürün gruplarında 2.el hizmeti veren şirket, “TruckStore” markasının bilinirliğini arttırmak, ürün ve hizmetlerini kamyon müşterileri ile buluşturmak amacı ile “TruckStore Roadshow” aktivitesi düzenliyor. Haziran ayında Karabük, Zonguldak, Karadeniz Ereğli, İzmir, Soma, Denizli ve Antalya’ya giden “TruckStore Roadshow”, Ekim ayında Bursa, Eskişehir, Konya, Mersin ve Adana’da devam edecek.

TruckStore Roadshow ile Mercedes-Benz’in ikinci el kamyon ürün ve hizmetleri daha da çok kişiye ulaşıyor. “TruckStore Roadshow” aktivitesi geçtiğimiz yıllarda İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Diyarbakır ve Hatay illerinde düzenlenmişti.

Vizyonu 2.el taşıt pazarında güvenilirliği ve sunduğu ürün ve hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi ile pazarda müşterilerin ilk tercih ettikleri lider ve öncü kurumsal marka olmak olan  Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş., tüm ürün gruplarında 2.el  araç ticaretine Mercedes-Benz güveni ve hizmet kalitesini getiriyor.

 BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.