Transporter modellerinde özel kampanya

Transporter modellerinde özel kampanya

Ramazan Bayramı’nda Transporter konforunu yaşamak isteyenler için Volkswagen Ticari Araç’tan fırsat. Sınıfının lideri, yüksek performanslı ve düşük yakıt tüketimli Transporter modellerine %0,99’dan başlayan özel kredi koşullarıyla sahip olmak mümkün.

Volkswagen Ticari Araç’ın efsanevi modeli Transporter, Ramazan Bayramı’na özel kredi koşullarıyla satışa sunuluyor. Sınıfının lideri Transporter, şık tasarımı, standart güvenlik donanımları, dokunmatik ekranlı radyo ve müzik sistemiyle öne çıkıyor. Transporter modellerinde‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ ve ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’ standart olarak sunuluyor. Transporter’da ayrıca geniş dokunmatik ekran üzerinden hem araç bilgileri takip ediliyor hem de radyo kontrol edilebiliyor. Transporter’ın 102, 140 ve 180 PS olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunuyor. Transporter, motor seçenekleriyle yüksek performansı düşük yakıt tüketimiyle sunuyor. Sınıfının en güçlü motoru olan 180 PS motor üstün performansıyla dikkat çekiyor.

Konfor ve Rahatlık bir arada

Transporter Camlı Van ve City Van modellerinde renkli 5" dokunmatik ekran üzerinden radyo kontrol edilebiliyor. MP3 ve WMA uyumlu CD çalar, harici SD kart/AUX-in/USB desteği ile size istenilen kaynaktan müzik dinleme keyfi sunuyor. Ayrıca bluetooth özelliği sayesinde cep telefonu veya tabletlerde bulunan müziklere erişilirken, telefon görüşmeleri de rahatlıkla gerçekleştiriliyor. Tüm bu üstün özellikleri bir arada sunan Transporter’da elektronik dengeleme programı (ESP), anti patinaj sistemi (ASR), Hill Holder (Yokuş kalkış desteği), yağmurda fren desteği, yüke duyarlı devrilme koruması (ARP), elektronik diferansiyel kilidi (EDL), dört tekerlekte bağımsız süspansiyon, hız sabitleyici, radyo kumandalı deri direksiyon gibi birçok donanım da standart olarak sunuluyor.

Güvenlik sistemleri

Transporter’da standart olarak sunulan yeni ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor. Bir başka yeni güvenlik sistemi olan ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’ da standart olarak sunuluyor. Sistem, olası ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s' ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.