Tramvay, yolu üzerinde namaz kılan adamı bekledi

Tramvay, yolu üzerinde namaz kılan adamı bekledi

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yol kenarına park eden minibüs sürücüsü, tramvay hattının kenarında namaz kılmaya başladı. Bu sırada sefer yapan tramvay hat üzerinde durdu ve makinist namazın tamamlanmasını bekledi.

Karşıyaka’da seferlerine bir süre önce başlayan tramvay hattında yaşanan olay, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bir minibüs sürücüsü, namaz vaktini kaçırmamak için Yalı caddesi üzerinde aracını park ettikten sonra, yol kenarındaki tramvay hattı üzerinde, namaza durdu. Bu sırada seferini yapan tramvay makinisti, namaz kılan kişiyi fark ettikten sonra, ilk önce yakınında durdu. Ardından da yolcularıyla namazın bitmesini bekledi.

Bu anlar, balkonda bulunun vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, namazını tamamlayan vatandaşın hızla ayağa kalkıp eliyle tramvayı kullanan makiniste ve içerisindeki yolculara teşekkür ettiği de görüldü. Daha sonra sürücü minibüsüyle yoluna devam etti. Tramvay da seferini tamamlamak üzere hareket etti. Tramvay makinistinin davranışını kayıt sırasında takdir eden vatandaşlar, bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

tramvay-namaz-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.