Trafikten felç olan 3. köprüde isyan: "FSM'ye izin verilsin"

Trafikten felç olan 3. köprüde isyan: "FSM'ye izin verilsin"

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde yapılan bakım onarım çalışması nedeniyle Anadolu'dan Avrupa yönüne geçişlerde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Sürücüler duruma isyan etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yapılan bakım, onarım çalışması nedeniyle 3 şerit trafiğe kapatıldı.Tek şeritten sağlanan ulaşım nedeni ile köprü girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Zaman zaman trafiğin durduğu yolda sürücüler yaşanan duruma isyan etti. Bazı kamyon sürücüleri araçlarını yol kenarına park ederek trafiğin açılmasını bekledi.

"ÇALIŞMALAR BİTENE KADAR GECE FSM'DEN GEÇİŞİMİZE İZİN VERSİNLER"
Saatlerdir yolda olduğunu belirten bir otobüs şoförü, yolda çalışma olduğu zaman yetkililerin kendilerini Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne yönlendirmelerini gerektiğini belirterek: "Ben uzun yol kaptanıyım. Çalışmalar benim istirahatimden çalıyor. Yolda çalışma varsa beni ikinci köprüye yönlendirmeleri gerekiyor" dedi.

Trafiğin yoğun olması nedeni ile araçlarını yol kenarına park eden iki kamyon sürücüsü ise de duruma isyan etti. 3. Köprü ve bağlantı yollarındaki çalışmaların bitmeden trafiğe açılmasının yanlış olduğuna dikkat çeken bir sürücü: " 2 saattir burada bekliyoruz. Yolları, köprüleri yapıyorlar ancak ne girişleri açık, ne çıkışları açık. Kavşaklar bitmeden yolu trafiğe açıyorlar. Millete eziyet çektiriyorlar. Şu anda burada en az 7 kilometre kuyruk var. Çalışmalar bitene kadar gece 24'ten sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü serbest yapsınlar" diye konuştu.
 
DHA
LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum