Toyota servislerinde yüzde 30'a varan indirim

Toyota servislerinde yüzde 30'a varan indirim

Toyota’nın İstanbul yetkili satış ve servisi Toyota Plaza Kar’da ‘Yaz Fırsatları’ başladı. İstanbul Haliç Köprüsü girişinde yer alan Toyota Plaza Kar, bakım için servise gelen Toyota sahiplerine büyük sürprizler hazırladı.

Haziran ayı sonuna kadar devam edecek yaz servis kampanyasında; 2010 ve öncesi modellerde yüzde 30 fren ve yağ değişim paket indirimlerinin yanı sıra yüzde 20’den başlayan işçilik indirimi de yer alıyor. Ayrıca Toyota Forever Kart sahiplerine, BP’de yüzde 4’e varan yakıt hediyesi, 1 litrelik Toyota orijinal motor yağı ve lastik alımlarında bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 80 TL hediye çeki de sunuluyor. Bununla birlikte Toyota Forever Kart kullanıcıları, harcama limitine bakılmaksızın anlaşmalı Sarar mağazalarındaki tüm ürün gruplarında ve sezon ürünlerinde yüzde 35 oranında indirimli alışveriş yapma olanağına da kavuşuyorlar. 

CAZİP KAMPANYALAR DA SÜRÜYOR
Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Doğan Mutluol, servis kampanyasıyla birlikte yeni araç alımında da birçok avantajın sürdüğünü belirtiyor. Mutluol “Euro’daki artışı fiyatlarımıza henüz yansıtmadık. Zamsız fiyatlarla, 39 bin 950 TL'den başlayan Yaris, 51 bin 750 TL'den başlayan Corolla ve daha birçok fırsat için Toyota tutkunlarını Haliç girişindeki plazamıza bekliyoruz" diyor. Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve büyük avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey otomobillerini Toyota Plaza Kar’a götürmek olacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.