TOFAŞ, sokak çocuklarına iki minibüs hediye etti

TOFAŞ, sokak çocuklarına iki minibüs hediye etti

Heykel Valilik binasında düzenlenen devir teslim törenine Vali Şahabettin Harput ve Tofaş CEO'su Kamil Başaran katıldı. Konuşmaların ardından araçların...

Heykel Valilik binasında düzenlenen devir teslim törenine Vali Şahabettin Harput ve Tofaş CEO'su Kamil Başaran katıldı. Konuşmaların ardından araçların devir teslim protokolü imzalandı. Ardından Vali Harput ve Kamil Başaran, araçları inceleyerek basın mensuplarına birlikte poz verdi.

Araçların devir teslim töreninde konuşan Vali Harput, çok anlamlı ve değerli bir hizmetin gerçekleştirilmesi için bir araya gelmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Harput, "Ülkemizin, özellikle büyük şehirlerimizin önemli bir gerçeği var. Göçle birlikte büyük şehrin karanlık sokaklarında gece gündüz yaşamak zorunda kalan, hayatını kazanmak zorunda kalan, eğitimden, aileden, tahsilden, terbiyeden, şefkatten, himayeden yoksun olarak hayatını yaşamak zorunda kalan on binler, yüz binler bizim çocuklarımız var." dedi.

Bu çocuklara devletin yanında hayırsever kurum ve kişilerin de el uzatması gerektiğini anlatan Harput, "Elbette bu çocukların üzerinde devletin şefkat eli uzayacak, onları koruyacak, onları himaye edecek, onlara hami olacak. Belediyelerimiz, sağlık teşkilatımız, sosyal hizmet birimlerimiz ve emniyet birimimizin bütün iştiraki ile yaptığımız bu çalışmaların yanında hayırsever kurum ve kişilerin de desteği bizim için çok önemli." şeklinde devam etti.

Bu kapsamda Tofaş'ın da önemli bir hizmette bulunduğunu anlatan Vali Harput, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kapsamda Tofaş bu gün büyük bir centilmenlik örneği sergileyerek büyük ihtiyaç duyduğumuz iki aracı bize bağışlamak üzere bu gün buradalar. Kendileri Tofaş olarak ülkemizin sanayisine, ekonomisine, istihdamına, ihracatına çok ciddi katkıları var. Bu kapsamda ve hep ulusal bir kuruluşumuz olarak da iftihar ediyoruz. Bu gün bu güne kadar yaptıkları hizmetlerin yanında bu anlamlı bağış da bizim için çok değerlidir."

"GELECEĞİMİZİN ÇOCUKLARINA DESTEK VERİYORUZ"

Tofaş CEO'su Kamil Başaran ise Bursa'da doğan ve Türk otomotiv sektörünün baş aktörlerinden biri olan Tofaş'ın tüm Türkiye'yi kucakladığını belirterek, şöyle konuştu: "44 yıllık otomotiv yolculuğunda Tofaş, Bursa'nın en büyük, Türkiye'nin beşinci büyük sanayi kuruluşu olarak Türkiye'nin en büyük otomotiv üreticisi konumuna ulaşmıştır. Kurucumuz Vehbi Koç'un 'ülkem varsa ben de varım' vizyonu ışında Tofaş'ın en önemli ilkesi bu gün ve yarın gelecekte ülkemiz ve toplumumuz adına katkı sağlamak olduğunu belirtmek istiyorum."

Sosyal sorumluluk kapsamında da çalışmalarda bulunduklarını anlatan Başaran, "Toplumumuzun en önemli parçası olan çocuklarımıza da sahip çıkıyoruz. Bu gün burada Bursa Valiliği tarafından yürütülmekte olan sokakta yaşayan veya çalışmak zorunda bırakılan çocuklara yönelik hizmet parçasının bir bütün olduğumuz için kendimizi şanslı görüyoruz." şeklinde konuştu.

TOFAŞ BASKETBOL TAKIMI SOKAK ÇOCUKLARINA SPORU SEVDİRECEK

Tofaş CEO'su Kamil Başaran sözlerini şöyle tamamladı: "Bizler büyük Tofaş ailesi olarak çocuklarımızın aile kavramının kutsallığından uzak kalmamaları için geliştirilen bu proje içinde gururla yer alıyoruz. Bu gün projenin mobilite ihtiyacını desteklemek amacıyla iki adet Scudo minibüsü çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Ayrıca Tofaş basketbol takımı oyuncularımız da bu değerli proje içinde yer alacak. Sporcularımız Bursa Sevgi Köyü'nde çocuklarımız ile sohbet toplantılarında çocuklarımıza spor sevgisini aşılayacaklar."

LOJİPORT 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.