TIRSAN’ın Swap Body modeli K.SWAU.B

TIRSAN’ın Swap Body modeli K.SWAU.B

TIRSAN, büyük bir titizlikle yürüttüğü Ar-Ge çalışmalarını tamamladı. Tırsan, intermodal taşımacılığa uygun kutu grubu Kässbohrer K.SWAU.B Swap Body ürünü ile taşımacılık operasyonlarında müşterilerine avantajlar sunacak.

Tırsan, müşteri gereksinimleri doğrultusunda; perdeli, soğutuculu alüminyum kutu ve kuru yük kutu tipi araç seçenekleri ile müşterilerinin ihtiyacına her daim çözüm ortağı oluyor. K.SWAU.B Swap Body aracı, BDF standardına uygun 4 köşe konteyner kilit mekanizmaları ve tren yükleme aparatları ile karayolu ve demir yolu (Uluslararası Demiryolları Birliği UIC 592-4 düzenlemesi) taşımacılığına uygun üretildi.

Özellikle Avrupa’ya yapılan taşımalar için geliştirilen K.SWAU.B Swap Body modeli; uluslararası çoklu nakliye yollarını kullanan firmalar için sevkiyat sürelerini azaltıyor. Bunun yanı sıra yük ve araç değişikliklerini mobilize ediyor. Vardiya ve fazla mesai sürelerini minimum seviyeye indiriyor. Müşterilerine, kesintisiz çoklu teslimat gerçekleştirebilme imkânı sunuyor. Bununla birlikte nakliye firmalarının maliyetlerini azaltarak, verimli depo kullanım olanağını sağlıyor. Öte yandan araçlarda oluşabilecek hasar riskini minimuma indirerek, tek şasi üstünde farklı yük taşımacılığı için avantajlar sunuyor.

Kässbohrer K.SWAU.B Swap Body, Avrupa'daki  tren yükleme ana hatlarında, hızlı trenler ile birlikte operasyonel işlerde maksimum hız sağlıyor. Ayrıca, tüm olumsuz hava şartlarında dahi demiryolu sisteminin büyük kısmında taşınan yükler için, güvenli taşımacılık imkânı sunuyor. Özellikle bu hatlar için tasarlanan Kässbohrer K.SWAU.B kutu Swap Body, kara ve tren yolu kombine taşımacılığında da uzun ve orta mesafe lojistik taşımalarının ulaşım verimliliğini optimize ediyor. 

Kässbohrer K.SWAU.B Swap Body Teknik Özellikleri

teknik-ozellikler.jpg

İç Yükseklik :                         2.900 mm

Toplam Yükseklik:                3.080 mm

Toplam Uzunluk :                13.715 mm

 İç Uzunluk:                           13.615 mm

Hacim:                                   98  m3

Euro Palet Kapasitesi:        34

Boş Ağırlık:                           6.150 kg

Toplam Ağırlık:                    34.000 kg 

tren-yukleme.jpg

mod+-ler-+sasi_+cizgili.jpg

detay-9584-talfix.jpg

k_swau_b_img_3126_01.jpg

LOJİSTİK EKİPMANLAR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum