Tırsan’dan Ars-Pet uluslararası nakliyat’a filo teslimatı

Tırsan’dan Ars-Pet uluslararası nakliyat’a filo teslimatı

Intermodal taşımacılığın her aşamasında öncü çözümler sunan Tırsan, ARS-PET Uluslararası Nakliyat’a 37 adet tren yüklemeli Tırsan Perdeli Mega...

Intermodal taşımacılığın her aşamasında öncü çözümler sunan Tırsan, ARS-PET Uluslararası Nakliyat’a 37 adet tren yüklemeli Tırsan Perdeli Mega semi-treyler teslim etti. İzmir ARS-PET Uluslararası Nakliyat’ın garajında düzenlenen törene ARS-PET Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Savaşan ve DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

ARS-PET Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan gerçekleşen teslimat töreninde Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şu şekilde açıkladı: “İlk önce markaya duymuş olduğumuz güven ve Tırsan treylerlerin, şasisinin KTL kaplamalı oluşu sayesinde 10 yıl paslanmazlık sağlaması, böylece araçların 2.el değerinin yüksek olması tercihimizi ilk belirleyenler. Tırsan’ın K-fix bağlama sistemi de, yüklerimizi emniyetli şekilde sabitleyebilme olanağı sağlaması bakımından Tırsan araçlarını tercih etmemizde rol oynamaktadır.” Savaşan, “Ayrıca ‘Tren Yükleme Sistemi’ sayesinde yakıt tasarrufunun artması, tamir bakım masrafı, lastik ve işletme maliyetlerinin ise azalıyor olması da bizim için büyük avantaj,” dedi.

Merkezi İzmir olan ARS-PET Uluslararası Nakliyat’ın İtalya’da da ofisi bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine otomotiv ve yedek parça taşımacılığı yapan ARS-PET firması, yurtiçinde de müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.