TIRSAN, 15 farklı ülkedeki Kässbohrer bayilerini ağırladı

TIRSAN, 15 farklı ülkedeki Kässbohrer bayilerini ağırladı

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, 2002 yılında bünyesine kattığı Kässbohrer markasının yurtdışı bayileri ile 25-26 Ağustos tarihlerinde, Almanya’nın Ulm şehrinde bulunan Kässbohrer Fabrikasında bir araya geldi.

Bu yıl 22-29 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Hannover şehrinde 66.sı düzenlenecek olan dünyanın en büyük Ticari Araç fuarı IAA’da yerini alacak olan Tırsan, fuar öncesi Kässbohrer bayileri ile buluştu. Yapılan etkinlikte Kässbohrer İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken ve Ulm Fabrika Müdürü Wilhelm Burkhart ev sahipliği yaptı.

İffet Türken yaptığı konuşmada, "Tırsan olarak Avrupa’da en hızlı yükseliş gösteren treyler üreticisiyiz. Sahip olduğumuz geniş ürün grubumuz ile 55’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmekteyiz. Bununla birlikte yapmış olduğumuz üstün Ar-ge yatırımları ve her ürün grubu için oluşturduğumuz satış sonrası geniş servis ağımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak çözüm odaklı hizmetler sunmaktayız” dedi.

Türken sözlerine şu şekilde devam etti, " Rekabet gücümüzü ve sürdürülebilir başarımızı daima ileriye taşımamızın en önemli nedeni karşılıklı olarak yürüttüğümüz verimli iş ortaklıklarımızdır. Tırsan ailesi olarak Avrupa’nın 15 farklı ülkesinden bu etkinliğe katılan misafirlerimizle bir araya gelmenin haklı mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

TIRSAN IAA 2016’da yeni teknolojilerini ve fuar araçlarını müşterilerinin beğenisine sunuryor

1998 yılında IAA fuarına ilk kez katılan ve günümüze dek katılımını aralıksız sürdüren Tırsan bu yılki IAA fuarında hem Kässbohrer, hem de Talson markalı treylerlerini sergileyecek. Ayrıca Tırsan, Alman Ticari Araç Üreticileri Birliği (VDA) işbirliği ile dünyanın önde gelen 12 ticari araç dergisi tarafından düzenlenen Trailer Innovation 2017 ödüllerinde üçüncü kez yarışıyor olacak.

Kässbohrer fuarda 27 no’lu salonun E011 no’lu standında, açık alanda ise L52 ve C114 no’lu standlarda, Talson ise 27 nolu salonun E07 no’lu standında yerini alacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.