THY'ye “Yılın En İyi Havayolu” ödülü

THY'ye “Yılın En İyi Havayolu” ödülü

Havacılık endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Air Transport News Ödülleri'nde, "Yılın En İyi Havayolu Ödülü" Türk Hava Yolları'na...

Havacılık endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Air Transport News Ödülleri'nde, "Yılın En İyi Havayolu Ödülü" Türk Hava Yolları'na verildi.

İsviçre'nin Cenevre kentinde BM Ariana'da düzenlenen törende havacılık sektöründe başarı ödülleri sahiplerini buldu. 'Air Transport News' sitesinin gecesinde 'En iyi havayolu' ödülü Türk Hava Yolları'na verildi. Ödülü THY Cenevre Müdiresi Ayşe Mısırlı Mirza, Air Transport News Genel Müdürü Dr. Kostas Iatrou'nun elinden aldı.

Ayşe Mısırlı Mirza, THY'yi bu ödüle uygun görmelerinden dolayı bütün üyelere teşekkür ettiğini belirterek, "Bu sene yılın en iyi havayolu seçildik. CEO'muz Temel Kotil adına bu ödülü aldık. Bu ödülü hak ettiğimiz için çok mutluyuz. Havacılık sektöründe parlayan bir yıldızız ve bu ödülle biraz daha fazla parlayacağız. Daha da büyük başarılar için daha fazla çalışacağız" dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.