THY'den sörf sporuna destek

THY'den sörf sporuna destek

Dünya’nın yükselen yıldızı Türk Hava Yolları, Türkiye’nin rüzgar sörfünde parlayan ismi Lena Aylin Erdil’e 2008’den bu yana verdiği desteği...

Dünya’nın yükselen yıldızı Türk Hava Yolları, Türkiye’nin rüzgar sörfünde parlayan ismi Lena Aylin Erdil’e 2008’den bu yana verdiği desteği bu yıl da sürdürüyor.

5 Kasım ve 2 Aralık 2012 tarihleri arasında Güney Afrika Namibia Luderitz’de yapılan  Dünya Rüzgar Sörfü Sürat Yarışması’nda 45.74 Knot’luk derecesiyle Lena Aylin Erdil, dünyanın en hızlı 2. bayan sörfçüsü ünvanını aldı. Türk Hava Yolları’nın desteğini almanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Erdil, “PWA sörf yarışmasında Türkiye’yi podyuma taşımayı başardım ama adımı “dünyanın en hızlı kadın sörfçüsü” olarak yazdırmak istiyorum” diyor.

Lena Aylin Erdil daha önce de 2008'de Çeşme'deki PWA Dünya Şampiyonası'nda dördüncü, 2011'de PWA Dünya Şampiyonası'nın Vietnam Ayağı'nda 5. olmuştu.

Bu başarısından dolayı Erdil’i tebrik eden Türk Hava Yolları Sponsorluk Yatırımları Müdür’ü Murat ÖZ yaptığı konuşmada; Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları’nın Türk sporunun gelişmesinde önemli sponsorlardan biri olduğunu ifade etti.

ÖZ, “Başta futbol ve basketbol olmak üzere Türkiye’de sporun pek çok dalının gelişmesi için sponsor olarak katkı veriyoruz. Erdil’in en büyük hayali de dünya şampiyonu olmak. Türk Hava Yolları olarak destek verdiğimiz sporcunun başarıdan başarıya koşması bizim için bir gurur vesilesi. Erdil’in Dünya Şampiyonu olması için biz her türlü desteğe hazırız.” dedi.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.