THY'den iptal olan biletlere ilişkin açıklama

THY'den iptal olan biletlere ilişkin açıklama

THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün yaşanan ve arkasından IŞİD'in olduğu düşünülen terör saldırısı sebebiyle geçersiz olan biletlere ilişkin yaptığı açıklamada, bilet değişim ve iptallerinde kolaylık sağlanacağını belirtti.

THY’den yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan 36 kişinin ölümü 147 kişininde yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısı sebebiyle bilet değişim ve iptallerinde kolaylık sağlanacağı belirtildi. Açıklamada “28 Haziran-05 Temmuz 2016 tarihleri arasındaki İstanbul Atatürk Havalimanı varışlı ve çıkışlı tüm seferlere kayıtlı yolcuların, 31 Temmuz 2016 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla tüm rezervasyon ve güzergah değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

HERHANGİ BİR ÜCRET FARKI ALINMAYACAK

THY hiç kullanılmamış biletler için de ücretsiz iade hakkı tanıdı. Kurum, bilet süresini uzatmak isteyen yolcular ise herhangi bir ücret farkı ve ceza ödemeksizin biletin geçerliliğini 31 Temmuz’a kadar uzatılabilme kolaylığı sağlayacak. Yolcular seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumları THY’nin web sitesi veya çağrı merkezimizden öğrenebilecekler.

TÜRK HAVA YOLLAR (THY)

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı, (BIST: THYAO ) Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı olan ulusal hava yolu şirketi. Türk Hava Yolları’nın merkezi İstanbul’dadır. Türk Hava Yolları’nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’ya kadar uzanmaktadır. 2015 yılında toplam 61,2 milyon yolcu taşıdı.

Skytrax’ın 2015 ödüllerine göre 5. kez Avrupa’nın en iyi hava yolu seçilmiştir ve hâlihazırda dünyanın en iyi 4. hava yoludur. Ayrıca birçok alanda yüksek dereceler elde etmiştir. Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları; 113 ülkede, 43’ü iç hat, 235’i dış hat olmak üzere 284 noktaya uçmaktadır. Bu uçuş ağı ile en çok uçuş ağı bulunan hava yolları listesinde dünyada 4. sırada yer almaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.