TEMSA'dan yaz serinliği

TEMSA'dan yaz serinliği

Temsa, satış sonrası hizmetler sürecinde de müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Haziran ayı boyunca Temsa yetkili servislerinde yaz sepetinden seçilecek tüm yedek parça ürünlerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Temsa yoğun geçmesi beklenen yaz sezonunda müşterilerine yaz serinliği yaşatacak kampanyanın startını verdi. Temsa’nın tüm yetkili servislerinde 30 Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında yaz sepeti içinde yer alan yedek parça ürünlerde yüzde 10 indirim yapılacak. Yedek parça alışverişlerinde Temsa müşterilerine yetkili servislerde sürpriz hediyeler de sunulacak.

İş ortaklarımızı yetkili servislerimize bekliyoruz

Her yıl düzenli olarak kampanyalar ile müşterilerine destek verdiklerini belirten Temsa Yedek Parça Müdürü Şafak Pesen Üstün, “Pazara sunduğumuz her Temsa ürünü ile iş ortağımız müşterilerimizin işletme sürecinde, düşük yakıt tüketimi, uzun bakım aralıkları ile yüzlerini güldürmeye devam ediyoruz. İş ortaklarımızla sadece araç satışında değil, onların araçların toplam kullanım sürecinde de yanlarında olduğumuzu göstermenin bir yolu da kampanyalar düzenlemek. Bu yıl da her yıl olduğu gibi satış sonrasına yönelik kampanya startımızı verdik. Yoğun bir yaz sezonuna girecek olan müşterilerimize bu sıcak yaz başlangıcında yedek parça alımlarında yüzde 10 indirim ve sürpriz hediyeler ile bir serinlik yaşatmak istedik. Bütün iş ortaklarımızı Temsa yetkili servislerimize bekliyoruz” diye konuştu.

LOJiPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.