TEMSA’dan Pamukkale Turizm’e 10 Safir Plus

TEMSA’dan Pamukkale Turizm’e 10 Safir Plus

TEMSA, 2016 yılının ilk teslimatını 53 yıldır sektörün öncü firmaları arasında yer alan Pamukkale Turizm’e gerçekleştirdi. TEMSA, 10 araçlık Safir Plus’ın ilk 6 adetini Çerkezköy’de düzenlenen törenle teslim etti.

Pamukkale Turizm Çerkezköy ve Saray’da bir dizi açılışlarla birlikte filosuna yeni kattığı 6 Temsa Safir Plus aracını görkemli bir törenle tanıttı. Törene Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, Bölge Müdürleri ve Acente Yetkilileri ile Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin, Yonca Turizm Yönetim Kurulu üyeleri Hakkı Yakut, Muzaffer Tarım, Ergül Arabacı, Hasan Bosna, Erbil Özdemir, Kemal Yavuz, Turan Seçkin, Gökay Çetinkaya, ve Nişikli Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Nişikli, Muhittin Nişikli ve Genel Müdür Tunahan Hilmi Yüce, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ, Marmara Bölge Satış Yöneticisi Bülent Tekiner, Yurtiçi Satış Temsilcisi Burak İçmez, Antoto Otomotiv Ticari Araçlar Satış Müdürü Efe Selçuk, Antoto Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar katıldı.

temsa-pamukkale-teslimat-(2).jpg

Pamukkale Turizm “Keyfinize Bakın, Biz Geldik” dedi.

Çerkezköylülerin yoğun ilgisi ile görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Çerkezköy otogarında başlayan açılış töreni, Kapaklı Belediye Meydanında gerçekleşen etkinlikler ile devam etti. Eyüp Sultan Mehteran Takımı (Mehteran-ı Eyüp Sultan) tarafından gerçekleştirilen gösterinin ardından Saray Otogarı ve Vize otogarının da açılışının yapıldığı törene ilgi büyüktü.

2015 13 milyon yolcu ile kapandı

2015 yılını 13 milyon yolcu ile kapattıklarını belirten Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, "Pamukkale Turizm olarak yeni güzergâh belirlemedeki önceliğimiz, bizimle aynı işletmecilik anlayışına sahip olan ve bölgesinde marka olmuş iş ortakları ile yeni projeler üretmek. Partnerimiz Yonca Turizm ile birlikte yeni seferlerimiz için iddialıyız. Her zaman hizmette rekabet, koşulsuz müşteri memnuniyeti birinci felsefemiz. Pamukkale Turizm’de güler yüzlü hizmet, kalite, teknoloji, mutluluk ve her şeyden önemlisi yolcuyu önemseyen hizmet anlayışı ve değer var. “Keyfinize Bakın, Biz Geldik” diyerek farkımızı hissettireceğiz. 2014 yılı Ocak ayında Kırklareli’den Trakya’ya ilk adımı atarken; “Adım Adım Trakya “ demiştik. Bu proje kapsamında attığımız her adımda Trakya'da kısa sürede çok büyük ilgi gördük. 2016 yılı içerisinde Trakya’da ve Batı Karadeniz’de ülkemizin güzel insanlarını Pamukkale Turizm ile buluşturmaya  yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz..” dedi.

Yatırımlarımız devam edecek

2016 yılına TEMSA otobüs yatırımları ile başladıklarını da belirten Mustafa Özdalgıç, “TEMSA ile güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. Onların bize gösterdiği ilgi ve destekten çok memnunuz. Önümüzdeki süreçte yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Ne mutlu bize 2016’ya bu güzel işbirliği ile başladık

TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, 2016 yılına da karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün 53 yıldır lider markaları arasında yer alan Pamukkale Turizm ile çok güzel bir işbirliği ile başladıklarını belirterek, “2015 yılının ilk haftasında yine teslimatla başlamıştık. Şimdi ne mutlu bize 2016’ya da böyle güzel bir teslimat ile başlıyoruz. 10 adetlik anlaşmamızın ilk 6 adetini teslim ettik. 4’ünüN de önümüzdeki günlerde teslimatı yapılacak. Bizim teslimatlarımızın hayırlara vesile olmasını dileriz. Hem sektörümüze hem çalışanlarımıza. Şehirlerarası yolcu taşımacılığında iş ortaklıklarımız, teslimatlarla artarak devam edecek” dedi.

2016’nın tüm satış bağlantılarını yaptık

Önümüzdeki sürece umutla baktıklarını da ifade eden Murat Anıl, 2016 yılının tüm satış bağlantılarını yaptıklarını da kaydetti: Bugünkü koşullarda şunu çok net söyleyebilirim ki, TEMSA 2016’yı şu an sahiplendirmiş vaziyette. 2017’ye bakıyoruz. Önümüzü güzel görüyoruz. Umarım ülkemizde de her şey huzur içinde kardeşçe güzel duygular içinde gelişir. Biz de sektörümüze de yeni yılda her şeyin sağlık mutluluk ve başarılar getirmesini diliyoruz. Ama tabi burası başlangıç. “Adım Adım Trakya” sloganı hoş bir slogan. Dolayısı ile var olduğumuz pazarda Pamukkale ile güçlenerek Temsa olarak devam ediyoruz. Umarım Türkiye’nin her tarafına güzide firmamızın diğer hatlarına da kısa sürede araçlarımızı görmek mümkün olacak. Ben seçimlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kazasız belasız yolculuklar nasip olsun” dedi.

temsa-pamukkale-teslimat-(1).jpgtemsa-pamukkale.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.