Temsa'dan ödüllü ''Altın Pedal'' projesi

Temsa'dan ödüllü ''Altın Pedal'' projesi

Temsa’nın kentiçine yönelik ürünü olan Avenue’nin şoförleri arasında gerçekleştirilecek Altın Pedal Projesi ile en güvenli ve en ekonomik araç...

Temsa’nın kentiçine yönelik ürünü olan Avenue’nin şoförleri arasında gerçekleştirilecek Altın Pedal Projesi ile en güvenli ve en ekonomik araç kullanıcısı ödüllendirilecek. Proje kapsamında araçlara takılan Vektör firmasına ait araç takip cihazları ve Turkcel’in M2M (makinada makinaya) akıllı data hatları ile araçtan belli periyotlarla alınacak bilgiler analiz edilecek ve yarışmayı kazanan kaptan belli olacak.

Alırken de, kullanırken de kazandıran Avenue

Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, şirketlerin en önemli sorumluluklarından birisinin güvenli ve ekonomik araç kullanımına teşvik etmek olduğunu belirterek, “Bugün burada Altın Pedal Projesi’nin tanıtımını gerçekleştireceğiz. Proje ile İstanbul yollarında çalışmakta olan Erguvan renkli Avenue’ların güvenli ve ekonomik kullanımına yönelik sürüş analizlerini yaparak en ekonomik ve en güvenli kullanan kaptanların tespit edilmesi ve ödüllendirilmesini sağlamak. Bu değerlendirmeyi bağımsız jüri üyelerimiz yapacak ve sonuçları açıklayacaklar. Böylece hem daha fazla güvenli araç kullanımını hem de daha düşük maliyetlerle iş verimliliğini artırmayı hedefliyoruz. Projenin kapsamı sadece ölçüm ve ödüllendirme ile de sınırlı değil. Kaptanlarımıza eğitimler vererek, ekonomik ve güvenli sürüş teknik bilgilerini artırmayı da hedefliyoruz. Proje sayesinde Avenue kullanıcılarının alırken de, kullanırken de kazandıklarını bilimsel verilerle de açıklamış olacağız. Artık yakıt tüketimini doğru yönetebilmek iş süreçlerinde çok büyük önem taşıyor. Yakıttan sağladığınız avantajlar şirketlerin bilançosuna önemli katkılar sağlayabiliyor. Elde edilen avantajlar, öğrenilen bilgiler artık Altın değerinde. Onun için projemizin ismini Altın Pedal olarak da belirlemeyi uygun gördük. Altın Pedal’in ilk kazanını da Nisan ayı içinde açıklamayı planlıyoruz. Halen İstanbul yollarında dolaşan Avenue sayısı 101. Şimdilik 22 araçla başlayan proje diğer araçların da katılımıyla devam edecek” dedi.

Sonuçlar 3 ayda bir açıklanacak

Murat Anıl: Şu an 22 Avenue araçta Turkcell’in makinadan makinaya iletişimi sağlayan akıllı data hatlarıyla Vektörün geliştirmiş olduğu araç takip cihazlarını kullanıyoruz. Araç takip cihazının araçtan topladığı verileri Turkcell’in akıllı data hatlarıyla merkezimizde inceleyebiliyoruz, raporlayabiliyoruz. Böylelikle araç bazında ortalama ne kadar yakıt tüketildiği, ne kadar rölantide çalıştırıldığı, ne kadar güvenli kullanıldığı, güzergahında gidip gitmediğini inceleyip analiz edebiliyoruz. Proje kapsamı içinde bu araçlar 3 ay boyunca incelenecek. Ocak ayından beri 22 aracı takip ediyoruz. Her 3 ayda bir sonuçlar açıklanacak.

Altın Pedal Projesi’nin tanıtımı için Temsa’nın Altunizade kampüsünde düzenlenen toplantıya, Temsa CEO’su Tamer Ünlü, Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl, TOBB Karayolu Meclisi Akademik Danışmanı Yard. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, Turkcell Kurumsal Çözümler Satış Müdürü Volkan Kadem ve Kurumsal Çözümler Satış Yöneticisi Ekrem Özcan, Temsa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan, Temsa pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır katıldı.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.